Kuvat: Tältä näyttää Game of Thrones -tähti, joka sai lähteä sarjasta jo pilottijakson jälkeen

20.09.2020 14:08 | Muropaketin toimitus

Game of Thronesin visusti hyllytetyssä ja sittemmin kokonaan uusiksi tehdyssä pilottijaksossa Daenerys Targaryenia esitti brittinäyttelijä Tamzin Merchant. Hän ei kuitenkaan jatkanut roolissaan yhtä jaksoa pidempään.

George R.R. Martinin kirjasarjaan pohjautuvan hittisarjan alku oli kivinen: pilottijakso haukuttiin pystyyn ja koko Game of Thronesin jatko näytti epävarmalta.

Sen verran HBO-kanavalta löytyi kuitenkin uskoa Game of Thronesiin, että pilotti päätettiin kuvata uudestaan. Tässä yhteydessä sarjaan tehtiin dramaattisia muutoksia – esimerkiksi Daenerys Targaryenin näyttelijä meni vaihtoon.

Emilia Clarke korvasi Tamzin Merchantin. Tulevan Game of Thrones -kirjan mukaan uuden roolituksen taustalla oli yksinkertainen syy: Merchantin ja hänen tärkeimmän vastanäyttelijänsä (Khal Drogoa esittävä Jason Momoa) välillä ei ollut kunnon kemiaa.

Pilottijaksoa ei ole julkisesti faneille esitelty, joten materiaalia Tamzin Merchantista Danyn roolissa ei valitettavasti ole nähtävissä. Alta löytyvien kuvien – ja internetin loputtomien photoshoppausten – avulla GoT-fanit voivat kuitenkin visioida, millainen Merchantin versio lohikäärmeiden äidistä olisi ollut.

Vaikka Game of Thrones meni sivu suun, on Merchantille riittänyt töitä muissa projekteissa. Näyttelijä on tullut tutuksi mm. sarjoista Salem, Supergirl ja Carnival Row.

Muropaketin uusimmat