Kuvavuoto: Tältä näyttää Sonic the Hedgehog -leffan uudelleen suunniteltu sankari

16.10.2019 13:15 | Muropaketin toimitus | 2

Sonic the Hedgehog -elokuvasta on vuotanut kaksi kuvaa, joiden väitetään esittävän uudelleen suunniteltua versiota Sonicista.

Kun tulevan Sonic the Hedgehog -elokuvan ensimmäinen traileri julkaistiin, herätti se sinisen pikasiilin faneissa lähinnä kauhua. Elokuvastudio oli tehnyt Sonicista niin kummallisen näköisen (yläkuvassa), ettei se enää kasvoiltaan muistuttanut ollenkaan Segan klassista pelisankaria.

Fanien kritiikki meni kuitenkin perille, ja tuottajat päättivät suunnitella animoidun hahmon kokonaan uudelleen. Sonicin uutta ulkonäköä ei vielä virallisesti ole paljastettu, mutta Comic Book Movie raportoi tuoreen kuvavuodon paljastavan, miltä hahmo tulee elokuvassa näyttämään.

Alta näet kaksi (harmittavan epätarkkaa) kuvaa, jotka ovat ilmeisesti peräisin tulevan elokuvan markkinointimateriaalista. Näiden perusteella Sonicin ulkonäköä olisi tuotu huomattavasti lähemmäs alkuperäisiä pelejä.

Jäämme odottelemaan virallisia julkistuksia ja uutta traileria elokuvasta. Sonic the Hedgehogin on määrä saada ensi-iltansa ensi vuoden helmikuussa.