UUSIMMAT

Kuvavuoto: Tältä näyttää Sonic the Hedgehog -leffan uudelleen suunniteltu sankari

16.10.2019 13:15 | Muropaketin toimitus | 2

Sonic the Hedgehog -elokuvasta on vuotanut kaksi kuvaa, joiden väitetään esittävän uudelleen suunniteltua versiota Sonicista.

Kun tulevan Sonic the Hedgehog -elokuvan ensimmäinen traileri julkaistiin, herätti se sinisen pikasiilin faneissa lähinnä kauhua. Elokuvastudio oli tehnyt Sonicista niin kummallisen näköisen (yläkuvassa), ettei se enää kasvoiltaan muistuttanut ollenkaan Segan klassista pelisankaria.

Fanien kritiikki meni kuitenkin perille, ja tuottajat päättivät suunnitella animoidun hahmon kokonaan uudelleen. Sonicin uutta ulkonäköä ei vielä virallisesti ole paljastettu, mutta Comic Book Movie raportoi tuoreen kuvavuodon paljastavan, miltä hahmo tulee elokuvassa näyttämään.

Alta näet kaksi (harmittavan epätarkkaa) kuvaa, jotka ovat ilmeisesti peräisin tulevan elokuvan markkinointimateriaalista. Näiden perusteella Sonicin ulkonäköä olisi tuotu huomattavasti lähemmäs alkuperäisiä pelejä.

Jäämme odottelemaan virallisia julkistuksia ja uutta traileria elokuvasta. Sonic the Hedgehogin on määrä saada ensi-iltansa ensi vuoden helmikuussa.

Keskustelu

Täysin epärealistinen oikeilla näyttelijöillä varustettuun elokuvaan mutta näyttää Sonicilta ja on huomattava parannus alkuperäiseen siniseen hirviöön nähden.

Mietin, että onkohan sopivaa että realistisessa maailmassa on mukana piirosmainen hahmo, vaikka tämä tulee toisesta ultovuudesta/planeetasta. Siis edellinen desing oli kauhea (parissa kohtaa ok tosin) ja tämä menee mielummin, mutta mielestäni piirosmaiset hahmot (olivat siten 2D tai 3D animoituja) toimivat paremmin Roger Rabbitin kaltaisissa elokuvissa, joissa ihmmiset ja piiroshahmot elevät yhdessä eikä niiden olemasaolo häirtise ketään. No, uudessa desingissä pistää enään silmään Sonicin hanskat. Toivon vaan, että silmät ei ole pelien tavoin yhteydessä toisiinsa.

Muropaketin uusimmat