Uusimmat

Kyllä suku on pahin: Pirates of the Caribbean -tähti sai uransa ehkä kovimman tylytyksen omalta perheenjäseneltään

20.03.2023 11:55 Muropaketin toimitus

Keira Knightley on antanut viime aikoina useita haastatteluita uuden The Boston Strangler -elokuvansa tiimoilta. Odotetusti juttutuokioiden aikana on esille noussut myös näyttelijän uran kuuluisin elokuva jatko-osineen.

Brittinäyttelijä Keira Knightley tähditti vuonna 2002 pikkuhitiksi noussutta Parempi kuin Beckham -jalkapallokomediaa, mutta uran varsinainen läpimurto tapahtui seuraavana vuonna Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan avausosalla Mustan helmen kirous (2003).

Hiljattain Keira Knightley on kertonut, miten Elizabeth Swannin rooli ahdisti häntä ja miten uusi Pirates of the Caribbean -elokuva ei enää kiinnosta. Nyt Pirates of the Caribbean on noussut esille myös Jimmy Fallonin ohjelmassa, jossa Knightley paljasti, miten tylyä palautetta hän sai Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirouksesta omalta 7-vuotiaalta tyttäreltään.

”Koetin näyttää hänelle Pirates of the Caribbeania. Hän katsoi sitä 10 minuuttia ja oli aivan liian kauhuissaan. ’En halua nähdä sinua tekemässä tuollaista!’ hän sanoi, eikä ollut yhtään vaikuttunut”, Knightley paljasti.

”Mutta tiedätkö mitä muuta hän sanoi? Hän sanoi: ’Ei, en pidä sinusta tuossa. Olet liian nätti’. Olin ihan että jaahas, mutta sitten hän sanoi vielä:  ’Älä huoli, et ole liian nätti enää’. Vau! Aika brutaalia”.

Koko haastattelun voi katsoa alta ja The Boston Strangler -elokuvan Disney+:sta.