UUSIMMAT

Lars Ulrich kertoi, miksi Metallica käänsi kelkkansa ja antoi Stranger Thingsin käyttää Master of Puppetsia

08.12.2022 09:59 Muropaketin toimitus

Stranger Things -huuma tuli täytenä yllätyksenä Metallicalle. 

Metallica ei aiemmin halunnut musiikkiaan käytettävän elokuvissa tai tv-sarjoissa, mutta asiaan tuli muutos reilu 10 vuotta sitten.

The Howard Stern Show’ssa vieraillut Lars Ulrich kertoo, että Master of Puppets -biisin uusi suosio sen oltua oleellinen osa Stranger Things -sarjan 4. tuotantokautta tuli bändille yllätyksenä.

”Aiemmin emme halunneet antaa biisejämme mihinkään, vastasimme kaikille ei. Sitten teimme täyskäännöksen, koska siten musamme löytää uusia kuulijoita”, Ulrich sanoo.

”Tiesimme kyllä Stranger Thingsin, mutta Master of Puppetsin ympärille rakennettu kohtaus nousi ilmiöksi viime kesänä. Se oli aivan totaalinen mindfuck. Olimme todella ylpeitä. Emme osanneet odottaa, että melkein 40 vuotta vanhalla biisillä voi edelleen olla sellainen vaikutus ihmisiin. Tuemme ja autamme mieluusti luovan työn tekijöitä – indie-elokuvantekijöitä ja kuka nyt tarvitseekaan palveluksen. Stranger Things -huuma oli täysin odottamatonta”, rumpali jatkaa.

Vuonna 2011 julkaistu Hesher-elokuva on oiva esimerkki indieleffasta, jota Metallica jeesasi oikein kunnolla. Joseph Gordon-Levittin tähdittämän leffan logo mukailee Metallican ikonista logoa. Elokuvassa soi yhteensä viisi Metallican biisiä.

Mainion Hesherin voi vuokrata ja ostaa näistä palveluista.

Hesher