Laura Palmerin koti on nyt avoinna Twin Peaks-faneille: ”Sehän on meille vain mukavaa”

22.09.2017 07:39 | Muropaketin toimitus

 

Twin Peaksissa esitetyn Laura Palmerin kodin uusi omistaja on avannut sen ovet sarjan faneille.

Eräs Twin Peaksin olennaisimmista kuvauskohteista on Laura Palmerin koti, jonka uusi omistaja on päästänyt sarjan faneja ihailemaan paikkaa. Talo sijaitsee Washingtonin osavaltiossa, Everettin kaupungissa. Sen aiempi omistaja ei ollut innoissaan Twin Peaksista saatika sen faneista, mutta nyt puhaltavat aivan uudet tuulet.

Rakennuksen uusi omistaja Mary Reber kertoo Vulture-julkaisun haastattelussa, kuinka monet Twin Peaks-fanit ovat ottaneet selville missä kyseinen talo sijaitsee.

”Talolla on käynyt paljon ihmisiä. Jotkut soittavat etukäteen ja kysyvät saavatko tulla katsomaan sitä, ja meillehän se sopii. Olemme tavanneet todella hienoja ihmisiä, jotka ovat tulleet ulkomailta saakka ihailemaan kotiamme. Tietenkään emme päästä aivan jokaista halukasta sisään, mutta etenkin uuden Twin Peaksin päätösjakson myötä vierailijoita on piisannut. Ja meille se sopii, sillä talossa aiemmin asunut henkilö ei päästänyt ketään paikalle katsomaan tätä kuuluisaa asuinrakennusta. Meille tulee ihmisiä jotka ovat katsoneet alkuperäistä Twin Peaksia silloin kun se tuli tv:stä, ja ovat siitä saakka odottaneet mahdollisuutta päästä katsomaan taloa. Se on meille todella mieluisaa”, kertoo Reber.

Reber on nähtävissä uuden Twin Peaksin päätösjakson viimeisessä kohtauksessa, sillä David Lynch halusi Reberin esittävän uutta talonomistajaa Alice Tremondia. Reberillä ei ollut etukäteen lainkaan kokemusta näyttelijäntyöstä.

Kun Reberiltä kysyttiin miksi Lynch halusi hänet mukaan sarjaan, on vastaus ehtaa David Lynchia.

”Minulla ei ole mitään käsitystä siitä miksi Lynch halusi minut sarjaan. Ja jos Lynchiltä kysyy jotain tällaista, on vastaus aina sama: sinun ei tarvitse tietää”, muistelee Reber.