Leffavinkki illalle: District 9 ja neljä muuta laatuelokuvaa, jotka voit katsoa Yle Areenasta ilmaiseksi

17.02.2019 10:05 | Muropaketin toimitus

Leffailta olisi kiva viettää, mutta netflixit ja hbonordicit on jo kaluttu läpi. Ehdotus: tutustu Yle Areenan ohjelmistoon. Sen valikoima ei ehkä päätä huimaa, mutta joukossa on useampi laatuelokuva.

Suosittelemme Yle Areenan ohjelmistosta ainakin seuraavia elokuvia:

District 9

”Toiminnallisessa scifi-leffassa miljoona alienia on suljettu pakolaisleiriin Johannesburgin lähelle ja outo virus tekee tavallisesta byrokraatista maailman jahdatuimman miehen. O: Neill Blomkamp. (USA/Etelä-Afrikka 2009)”

District 9 Yle Areenassa vielä 27 päivää.

Fruitvale Station

”On vuoden 2008 viimeinen päivä, ja 22-vuotias Oscar Grant yrittää muuttaa elämänsä. Hän haluaa olla parempi poika äidilleen, parempi kumppani tyttöystävälleen ja parempi isä pienelle tyttärelleen. Tositapahtumiin perustuva draama kuvaa Oscarin päivän etenemistä – ja mitä Oaklandin Fruitvalen metroasemalla lopulta tapahtuu. Ohjaus: Ryan Coogler (Black Panther) Pääosassa: Michael B. Jordan.”

Fruitvale Station Yle Areenassa vielä 26 päivää.

Armoton maa

”Yrittäessään estää kahden nuoren miehen väkivaltaisen yhteentörmäyksen joutuu lappilainen poliisimies kohtaamaan oman nuoruutensa virheet. N: Ville Virtanen, Antti Holma, Mikko Neuvonen. KK&O: Jussi Hiltunen. Suomi 2017.”

Armoton maa Yle Areenassa vielä 25 päivää.

The Italian Job

”Ryöstöelokuvien 60-luvun rempseässä klassikossa epätavallinen brittikonnien joukko suunnittelee ovelaa kultaryöstöä Torinossa, paetakseen paikalta itse aiheuttamansa valtavan liikenneruuhkan katveessa. Pääosissa Michael Caine, Noel Coward ja Benny Hill. Ohjaus: Peter Collinson.”

The Italian Job Yle Areenassa vielä neljä päivää.

Gilbert Grape

”Nuori Johnny Depp ja vielä nuorempi Leonardo DiCaprio yrittävät selviytyä aikuistumisen ja elämän karikoista uneliaassa pikkukaupungissa USA:n keskilännessä. Eikä Grapen perhekään ole ihan tavallinen. Muissa pääosissa Juliette Lewis, Mary Steenburgen ja Darlene Cates. Ohjaus Lasse Hallström.”

Gilbert Grape Yle Areenassa vielä tämän päivän ajan.

Muropaketin uusimmat