Uusimmat

Leon, Fifth Element, Tyttö nimeltä Nikita… Luc Besson on ohjannut hienoja elokuvia, mutta tänään tv:ssä nähtävä mukahauska sotku ei totta vie ole sellainen

10.10.2019 08:15 Muropaketin toimitus

Hero-kanava esittää torstai-illan elokuvana yhden ohjaaja Luc Bessonin heikoimmista esityksistä.

Kello 21.00 Herolla alkava Mafiaperhe (The Family) on vuonna 2013 valmistunut musta komedia, jossa mafiapomo muuttaa todistajansuojeluohjelman puitteissa perheineen hiljaiseen kaupunkiin Ranskan Normandiassa. Vanhoista tavoista on kuitenkin vaikea päästä eroon, ja pian kostoa janoavien mafiamiesten saapuminen järkyttää rauhallisen pikkukaupungin elämää.

Pääosia Mafiaperheessä esittävät Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Dianna Agron, John D’Leo ja Tommy Lee Jones.

Mehevästä asetelmastaan huolimatta Mafiaperhe jää torsoksi.

Muropaketin arviossa Luc Bessonin elokuva sai vain 1,5 tähteä viidestä:

”Luc Besson yrittää tehdä jonkin sortin pastissia Coenin veljesten tuotannosta ja siinä sivussa parodiaa mafiaelokuvista. Tuottajana Mafiaperheessä onkin toiminut Martin Scorsese. Hänellä ja Bessonilla on varmasti ollut pirun hauskaa nauraessaan Scorsesen elokuvien pahishahmojen kliseille, mutta valitettavasti hauskuus ei välity katsomoon asti. Mafiaperhe on yhden vitsin leffa. Katsojan on tarkoitus nauraa sille, että äkkipikaiset perheenjäsenet turvautuvat hetkeäkään epäröimättä tilanteessa kuin tilanteessa ääriväkivaltaan. Luc Bessonin ohjauksessa kaikki henkilöt ovat valitettavasti vain sarjakuvahahmoja, eikä hän anna mitään syytä suhtautua heihin muina kuin täysinä psykopaatteina. Joka elokuvassa ei tietenkään tarvitse olla hahmoja, joihin katsoja voisi samaistua. Mafiaperheen jäsenissä ei vain ole yhtään mitään kiinnostavaa.”

Lue koko arvio täältä:

Mafiaperhe on väkivaltainen musta komedia, joka ei naurata juuri lainkaan

Alla Mafiaperheen traileri.