Uusimmat

Liam Neesonia on pyydetty uuden Mies ja alaston ase -elokuvan pääosaan: “Se saattaa olla koko urani loppu”

09.02.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Taken-tähti Liam Neeson on ollut pitkään tunnettu pääasiassa toimintarooleistaan. Nyt suunta saattaa käydä komedian puolelle.

Leslie Nielsenin tähdittämät Mies ja alaston ase -elokuvat kuuluvat olennaisena osana 80-luvun lopun ja 90-luvun alun sekoilukomedioiden joukkoon. David Zuckerin luomia seikkailuja julkaistiin kaikkiaan kolme elokuvaa.

Nyt Seth McFarlane suunnittelee elvyttävänsä franchisen. Toimintatähtenä pitkään tunnettu Liam Neeson kertoo tuoreessa haastattelussa (IndieWiren kautta), että MacFarlane on lähestynyt häntä elokuvan pääosan tiimoilta.

“Seth MacFarlane ja Paramount Studios ovat lähestyneet minua mahdollisen Mies ja alaston ase -elokuvien uudelleenkäynnistyksen tiimoilta. Se saattaa olla koko urani loppu tai viedä sen vastaavasti uuteen suuntaan. Rehellisesti sanottuna en tiedä”, Neeson kertoo.

Neeson täyttää tänä vuonna 70 vuotta, mutta ei toistaiseksi ole vielä jättämässä toimintaelokuvien tekoa. Askel hömppäkomedian suuntaan saattaisi kuitenkin katkaista toimintatähden uran.