Lisää Nordic Noiria televisioon – Jens Lapiduksen trillereistä tehty Top Dog -sarja saadaan Suomeen lokakuun alussa

16.09.2020 11:40 | Muropaketin toimitus

Top Dog on Stockholm noir -kirjoistaan tunnetun Jens Lapiduksen jännitystrilogiaan perustuva ruotsalainen draamasarja, joka saapuu C More -palveluun lokakuussa.

Kahdeksanosainen C More -alkuperäissarjauutuus Top Dog pohjautuu Jens Lapiduksen kirjoihin VIP-huone, Sthml Delete ja Top Dog.

Kyseessä on ensimmäinen Lapidus-filmatisointi sitten Rahalla saa (Snabba Cash, 2010) -elokuvan, joka on myös katsottavissa C Moressa.

Top Dog -sarjan kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Tarinan keskiössä ovat kunnianhimoinen yritysjuristi Emily Jansson (Josefin Asplund, Viikingit, Sanctuary) ja ehdonalaisessa oleva ex-rikollinen Teddy Maksumic (Alexej Manvelov, Chernobyl, Rikostutkija Bergman). Kaksikon tuo yhteen salaperäinen katoaminen, eikä täysin erilaisista maailmoista yhteen heitetty parivaljakko voi välttää yhteentörmäyksiä. Emily haluaa edetä urallaan ja varmistaa tulevaisuutensa, Teddy vain jättää vanhan rikollisen elämänsä taakseen. Menneisyyttä ei kuitenkaan ole helppo paeta, eikä mikään ole sitä miltä näyttää.”

Top Dog nähdään C More -suoratoistopalvelussa keskiviikkoisin 7.10.2020 alkaen. Aluksi julkaistaan kaksi jaksoa ja siitä eteenpäin yksi jakso viikossa.