Uusimmat

Liskoihmisistä ja UFO-salaliitoista tuttu David Icke saapuu Suomeen – K18-tilaisuus ensi tiistaina

07.10.2018 18:10 Muropaketin toimitus

Liskoihmiset ovat tuttu juttu elokuvista ja tv-sarjoista. Petolliset avaruuspirut ovat esiintyneet esimerkiksi legendaarisessa V-sarjassa. ”Toisinajattelija” David Icken mukaan liskoihmiset ovat kuitenkin täysin todellinen ilmiö, joka on vain lipunut fiktion ja viihteen puolelle.

David Icke kertoi maailmalle astraalitasolta tulleiden liskoihmisten hallitsevan maailmaa ensimmäistä kertaa The Biggest Secret -kirjassaan vuonna 1995. Icken kertomuksissa avaruusolennot, illuminati, New World Order ja muut salaliittoteoriat lyövät kättä reippaasti ja mennen tullen. Siinä sivussa BBC:n entinen urheilutoimittaja on viljellyt runsaasti yhteiskuntakriittisiä näkemyksiä ja kerännyt itselleen hyvinkin kyseenalaisen maineen.

Moni uskoo Icken olevan joko julkisuudenkipeä tai mielenterveysongelmainen haihattelija, jonka jutut ovat silkkaa thex-filesia. Silti – tai juuri siksi – hänelle riittää kuuntelijoita ja seuraajia vuodesta toiseen.

Kirjojensa lisäksi David Icke kertoo miten maailma makaa luennoillaan. Useamman tunnin sessioissa Icke sivuaa aiheita mm. tieteen, terveyden, geo-politiikan, suurvaltojen suhteiden ja kansalaisten kontrolloinnin alueilta.

Ensi viikolla suomalaisilla on tilaisuus päästä kuulemaan Ickeä livenä, kun ”ammattimainen salaliittoteoreetikko” esiintyy yleisölle Helsingissä tiistaina 9. lokakuuta.  Liput Apollo Live Clubilla järjestettävälle Everything You Need To Know -luennolle maksavat verkkokaupasta etukäteen ostettuna 35 puntaa (41,5 euroa). Ovelta lipun saa pari lanttia halvemmalla eli 40 eurolla. Hintaan lisätään vielä eteispalvelumaksu 3,5 euroa.

Tilaisuuden kesto on neljä tuntia (klo 19-23). Ikäraja on K18.

Tarkemmin David Icken ajatuksiin voi tutustua hänen sangen kiehtovilla kotisivuillaan.