Uusimmat

Lista Viaplayn huhtikuun uutuuksista: Scarlett Johanssonin Rough Night, uusin X-Men, Tom Cruisen The Mummy…

01.04.2018 17:10 Muropaketin toimitus

Viaplay on paljastanut, mitkä tv-sarjat ja elokuvat saapuvat katsottavaksi suoratoistopalvelun kuukausimaksua maksaville asiakkaille.

Sarjapuolella luvassa on sekä jatkoa vanhoille tutuille että aivan uusia tuttavuuksia:

The Brave

”NBC:n tuottaman sotilasdraaman pääosissa nähdään Anne Heche ja Mike Vogel. Sarjan ensimmäinen kausi on katsottavissa Viaplayssa 1. huhtikuuta alkaen.”

Shots Fired

”Rikosdraamasarjassa selvitetään etelävaltion pikkukaupungin kahta ampumistapausta, joihin kumpaankin liittyy rotukysymys. Sarjan näyttelijäkaartiin lukeutuvat mm. Hollywood-tähdet Helen Hunt ja Richard Dreyfuss. Sarjan ensimmäinen kausi on katsottavissa Viaplayssa 1. huhtikuuta alkaen.”

Wilfred

”Australialais-amerikkalaista komediaa tähdittää Elijah Wood (Taru sormusten herrasta). Sarjan kaikki neljä kautta on katsottavissa Viaplayssa 1. huhtikuuta alkaen.”

Family Guy

”Seth MacFarlanen luoman, Emmy-palkitun piirrossarjan 15. kausi on nähtävissä Viaplayssa 1. huhtikuuta alkaen. Yksinkertainen Peter Griffin ja hänen tolkuton perheensä tarjoavat ikimuistoisia arkipäivän seikkailuja.”

Pako (Prison Break: Sequel)

”Sarjan vuonna 2017 julkaistu viides tuotantokausi on katsottavissa Viaplayssa 5. huhtikuuta. Aiemmat tuotantokaudet julkaistiin vuosina 2005-2009. Amerikkalaisen draamasarjan viidennellä tuotantokaudella ovat mukana lähes kaikki keskeiset hahmot ja alkuperäiset näyttelijät.”

Rekyl

”Oslon alamaailman todellisiin tapahtumiin perustuva norjalainen draamasarja alkaa Viaplayssa 5. huhtikuuta. Kahdenosaisesta sarjasta julkaistaan yksi jakso viikossa.”

Han heter ikke William

”Norjalainen komediasarja kaikille Skam-sarjan ystäville. Skam teki sarjan näyttelijöistä tunnettuja yhdessä yössä kaikkialla Pohjoismaissa. Sarjassa tarkastellaan, mitä tapahtuu nuorelle, joka kokee äkkikuuluisuuden. Komediasarjassa Thomas Hayes esittää itseään, ei Skam-sarjasta tunnettua Williamia. Kahdeksanosaisen sarjan ensimmäinen jakso katsottavissa Viaplayssa 5. huhtikuuta, minkä jälkeen julkaistaan yksi jakso viikossa.”

Yövuoro

”Sarjassa seurataan San Antonio Memorial -sairaalan ensiapupäivystyksen yövuoron kiivasta arkea ja työntekijöiden keskinäisiä suhteita. Sarjan 3. ja 4. kausi on katsottavissa Viaplayssa 8. huhtikuuta alkaen.”

Goldbegit

”Komediasarjassa seurataan Goldbergien lähiöperheen elämää 1980-luvulla. Sarjan 4. kausi on katsottavissa Viaplayssa 12. huhtikuuta.”

Agent Carter

”Amerikkalaisen toimintasarjan ovat luoneet Christopher Markus ja Stephen McFeely. Sarja keskittyy Marvel Comicsin hahmoon Peggy Carter. Sarjasta tehdyt ensimmäinen ja toinen kausi on katsottavissa Viaplayssa 15. huhtikuuta alkaen.”

Kuukausitilaukseen sisältyvien elokuvien lista karttuu mm. vuoden 2017 ensi-iltaelokuvilla.

It Comes at Night

”Viime vuonna ensi-iltansa saaneen yhdysvaltalaisen psykologisen kauhuelokuvan on ohjannut Trey Edward Shults. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 3. huhtikuuta alkaen.”

Ava’s Possessions

”Jordan Gallandin käsikirjoittama ja ohjaama kauhukomedia vuodelta 2015. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 5. huhtikuuta alkaen.”

Sleepless

”Amerikkalainen toimintatrilleri on uudelleenfilmatisointi vuonna 2011 ensi-iltansa saaneesta ranskalaistrilleristä. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 6. huhtikuuta alkaen.”

Overdrive

”Ranskalais-amerikkalaisen toimintaseikkailun pääosassa nähdään Clint Eastwoodin poika Scott Eastwood. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 10. huhtikuuta alkaen.”

Pingviinien matka 2

”Koskettava ja visuaalisesti näyttävä luontodokumentti keisaripingviinien pesinnästä on kuvattu Antarktiksen hyisen huikeissa maisemissa. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 12. huhtikuuta alkaen.”

Rough Night

”Komedia viidestä yliopistoaikaisesta bestiksestä, jotka kokoontuvat yhteen kymmenen vuotta myöhemmin viettämään riehakasta polttariviikonloppua Miamissa. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 13. huhtikuuta alkaen.”

Kidnapning

”Viime vuonna ensi-iltansa saaneessa tanskalaiskomediassa Bertram ja hänen perheensä yrittävät rahoittaa asuntokauppojaan rikkaan pojan kidnappauksella. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 17. huhtikuuta alkaen.”

Viceroy’s House

”Viime vuonna julkaistussa brittiläis-intialaisessa draamassa nähdään Hugh Bonneville Lord Mountbattenina ja Gillian Anderson hänen vaimonaan Edwinana. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 19. huhtikuuta alkaen.”

X-Men: Apocalypse

”Vuonna 2016 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen supersankarielokuva perustuu Marvel Comicsin suosittuun supersankariryhmään Ryhmä-X. Elokuva on X-Men -elokuvasarjan yhdeksäs osa ja jatko-osa vuoden 2014 elokuvalle X-Men: Days of Future Past. Supersankarielokuvan pääosissa nähdään mm. James McAvoy, Michael Fassbender ja Jennifer Lawrence. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 20. huhtikuuta alkaen”

Jääkarhu New Yorkissa

”Norm on hyväsydäminen jääkarhu, jolla on ainutlaatuisia kykyjä ja syli avoin kuin avara luonto. Kun Norm kuulee, että sen lumisille kotikonnuille aiotaan rakentaa taloja, se ottaa ohjat käpäliinsä. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 24. huhtikuuta alkaen.”

Hulluna onnesta

”Beatrice on suulas ja värikkäällä mielikuvituksella varustettu perijätär, joka uskoo kuuluvansa maailman johtajien lähipiiriin. Donatella puolestaan on tatuoitu introvertti, hauras ja omaan salaperäisyyteensä kietoutunut nuori nainen. Molemmat ovat potilaina toscanalaisessa Villa Biondissa, edistyksellisessä mutta suljetussa psykiatrisessa hoitolaitoksessa. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 26. huhtikuuta alkaen.”

The Mummy

”Muinaisen prinsessan uskotaan nukkuvan ikuista unta hautakammiossaan aavikon alla. Valtakaudellaan petoksen uhriksi joutunut prinsessa kuitenkin herää nykyajassa ja alkaa uhata maailmaa vuosituhansien varrella kasvaneella kostonhimollaan ja inhimillisen käsityskyvyn rajoja koettelevilla kauhuilla. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 27. huhtikuuta alkaen.”

The Mummy

Lapsille ja lapsenmielisille Viaplay tarjoaa uusia sarjoja ja muutaman elokuvan:

Aivan villit

”Disneyn vuonna 2006 ensi-iltansa saanut tietokoneanimaatioelokuva, jonka päähenkilöt ovat New Yorkin eläintarhan asukkaita. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 6. huhtikuuta alkaen.”

Beverly Hillsin hienostohauva

”Beverly Hillsissä asusteleva chihuahua Chloe kidnapataan Meksikon-lomalla. Walt Disney Picturesin vuonna 2008 julkaisema komediaelokuva. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 6. huhtikuuta alkaen.”

Krummerne

”Tanskalaiselokuva vuodelta 1991 kertoo Krumborgien perheestä. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 10. huhtikuuta alkaen.”

Prop & Berta

”Tanskalaisessa animaatioelokuvassa vuodelta 2000 maanviljelijä Prop ja Berta-lehmä ovat ystävyksiä. Ystävyksien elämää vaikeuttaa naapurin ilkeä noita. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 11. huhtikuuta alkaen”

Beverly Hillsin hienostohauva 2

”Vuonna 2011 julkaistu komediaelokuva on jatko-osa Beverly Hillsin hienostohauva -elokuvalle. Se on katsottavissa Viaplayssa 13. huhtikuuta alkaen.”

Beverly Hillsin hienostohauva 3

”Kolmas jatko-osa Beverly Hillsin hienostohauva -elokuvalle julkaistiin vuonna 2012. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 20. huhtikuuta alkaen.”

Olsenbanden Jr. Sölvgruvens hemmelighet

”Norjalainen lastenelokuva vuodelta 2007 on katsottavissa Viaplayssa 25. huhtikuuta alkaen.”

Shimmer ja Shine

”Amerikkalaisessa lastenanimaatiosarjassa Shimmer ja Shine toteuttavat päivittäin Leah-pikkutytön kolme toivetta. Samalla he aiheuttavat tahattomasti pieniä ongelmia, joita Leah ja pikkuapurit joutuvat ratkomaan. Sarjan toinen kausi on katsottavissa Viaplayssa 28. huhtikuuta alkaen.”

Muropaketin uusimmat