Liv Tyleria ei ole nähty Marvel-elokuvissa 15 vuoteen – ensi vuonna asiaan tulee muutos

28.03.2023 12:39 Muropaketin toimitus

Liv Tyler heitettiin vaihtopenkille vuoden 2008 The Incredible Hulkin jälkeen, mutta tulevassa Captain America -elokuvassa Betty Ross tekee paluun.

Variety-lehden mukaan Liv Tyler on palkattu vuoden 2024 Captain America: New World Order -elokuvaan, jossa on mukana myös The Incredible Hulkissa esiintynyt Tim Blake Nelsonin esittämä Samuel Sterns. Sarjakuvafanit tuntevat hahmon paremmin nimellä Johtaja.

Lisäksi elokuvassa on mukana Betty Rossin isä Thaddeus Ross, jota esittää edesmenneeltä William Hurtilta roolin perinyt Harrison Ford.

Captain America: New World Orderin pääosassa nähdään Anthony Mackie, jonka roolihahmo Sam Wilson peri Kapteeni Amerikan tittelin eläkkeelle lähteneeltä Steve Rogersilta Avengers: Endgamessa (2019).

The Cloverfield Paradoxista tuttu Julius Onah vastaa uuden Captain America -elokuvan ohjauksesta, ja käsikirjoitus on Malcolm Spellmanin ja Dalan Mussonin käsialaa.

The Incredible Hulkia ei löydy tällä hetkellä Suomen kuukausimaksullisista suoratoistopalveluista, mutta elokuva on luonnollisesti vuokrattavissa ja ostettavissa kyllä. Sen lisäksi ennen New World Orderia kannattaa katsoa Disney+:n vuoden 2021 The Falcon and the Winter Soldier -sarja, joka jatkaa Endgamen tarinaa Steve Rogersin ystävien osalta.