Logan-elokuvan tarinalle tehdään jatkoa ilman Hugh Jackmania

25.10.2017 07:31 | Muropaketin toimitus

Alkuvuodesta ensi-iltansa saanut Logan oli viimeinen kerta, kun Hugh Jackman nähtiin Wolverine-mutantin roolissa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Loganin tarina voisi jatkua vielä valkokankaalla.

The Hollywood Reporterin haastattelema ohjaaja-käsikirjoittaja James Mangold on paljastanut työstävänsä spinoff-jatko-osaa kehutulle Loganille. Uudessa elokuvassa keskityttäisiin Dafne Keenin esittämään Lauraan eli Wolverinen tyttäreen. Hahmo sai supersankarifaneilta lämpimän vastaanoton, ja ilmeisesti myös 20th Century Foxin studiopamput uskovat X-23-elokuvan olevan hyvä idea.

Vielä ei Lauran oma elokuva kuitenkaan ole vihreää valoa virallisesti saanut. James Mangoldin mukaan he vasta hahmottelevat tarinaa ja ”uneksivat”. Parhaassakin tapauksessa elokuvan valmistuminen vie oman aikansa, eikä Lauran seikkailuita nähdä valkokankaalla varmaankaan vielä muutamaan vuoteen. Eri asia sitten on, voisiko Keenin esittämä sisupussi esiintyä esimerkiksi tulevassa X-Force-elokuvassa, jonka muita hahmoja ovat esimerkiksi Deadpool (Ryan Reynolds) ja Cable (Josh Brolin).

Foxin seuraavat X-Men-elokuvat ovat kauhuvaikutteinen New Mutants, toimintakomedia Deadpool 2 ja perinteisempi efektimyllytys X-Men: Dark Phoenix. Koko kolmikko saa ensi-iltansa vuoden 2018 aikana, joten luvassa on melko paksut ajat Marvelin mutantteihin mieltyneille katsojille.