Lopettaako Brad Pitt elokuvien tekemisen vai ei? Näyttelijä selvensi aikaisempia puheitaan eläkkeelle siirtymisestä

03.08.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Brad Pitt nähdään tällä viikolla ensi-iltansa saavan Bullet Train -elokuvan pääosassa. Hän on kuitenkin myös vihjannut eläkkeelle jäämisestä.

Brad Pitt mättää porukkaa melkoisen näyttävästi ja tehokkaasti pataan tällä viikolla elokuvateattereissa julkaistavassa toimintakomediassa Bullet Train. Aiemmin kesällä 58-vuotias Pitt kommentoi uransa seuraavia vaiheita, mistä osa ihmisistä sai sellaisen käsityksen, että hän suunnittelisi jäävänsä näyttelemisestä eläkkeelle.

Nyt Pitt kuitenkin selventää sanomisiaan Deadlinen haastattelussa.

“En ole jäämässä eläkkeelle! Minun pitää vähän hioa sanomisiani tarkemmaksi. Tarkoitin sitä, että nyt kun olen ylittänyt keski-iän, minun pitää alkaa miettiä, miten aion viettää loput aikani, millainen se nyt sitten onkaan”, Pitt kommentoi.

Hän kertoo, ettei ole koskaan ollut kovin suunnitelmallinen ja niinpä hän haluaa nytkin pitää silmänsä auki niiden projektien osalta, mitkä nyt sattuvat tuntumaan oikealta.

Ilmeisesti David Leitchin ohjaama Bullet Train tuntui oikealta. Lue Muropaketin ”enemmän plussaa kuin miinusta” -arvostelu perjantaina ensi-iltansa saavasta toimintakomediasta.

Katso Pittin kommentit tästä videosta:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Deadline Hollywood (@deadline) jakama julkaisu