Lord of the Rings -näyttelijä jätti uuden tv-sarjan ensimmäiset jaksot nähtyään – Ei ollut tyytyväinen siihen, miten hahmoa käsiteltiin

16.03.2021 09:31 | Muropaketin toimitus

Amazonin vuosia puuhaama Lord of the Rings -tv-sarja on menettänyt yhden näyttelijöistään, kun Tom Budge päätti pakata laukkunsa.

Judy & Punchista, The Propositionista ja Bloomista tuttu Tom Budge ilmoitti hiljattain Instagramissa, ettei hän aio jatkaa sopimustaan Amazonin kanssa, vaan jättää Lord of the Ringsin.

Syyksi lähdölleen australialaisnäyttelijä ilmoitti, ettei hän ollut mielissään siitä, millainen hänen roolinsa ensimmäisissä jaksoissa oli. Päätös ei ollut kuulemma lainkaan helppo.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Tom Budge (@tombudgeofecal) jakama julkaisu

Tiedossa ei ole, mitä hahmoa Tom Budge sarjassa näytteli – kuten ei myöskään se, onko hahmo nyt pyyhitty kokonaan pois vai palkataanko tilalle uusi näyttelijä. Aikanaan aiheesta saapuu varmasti lisätietoa, mutta vielä nyt koko projektin yksityiskohdat on pidetty muutoinkin visusti salassa.

Lord of the Ringsin muita näyttelijöitä ovat mm. Robert Aramayo, Joseph Mawle, Maxim Baldry, Markella Kavenagh, Ema Horvath, Morfydd Clark, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith ja Charlie Vickers.

Sarja julkaistaan vuoden 2022 aikana.

Muropaketin uusimmat