Love on K18-panoelokuva, jonka seksiä ei ole sensuroitu – Nyt sen voi katsoa Suomessa yhdestä suoratoistopalvelusta

01.10.2021 10:12 Muropaketin toimitus

Vuonna 2015 ensi-iltansa saanut Love on lisätty Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan tänään.

Caspar Noén ohjaama Love on ”kertomus olemassaolosta, nautinnosta ja rakkaudesta, erityisesti ruumiillisesta rakkaudesta. Elokuva sisältää runsaasti sensuroimatonta seksiä”.

Lukemattomista seksikohtauksista huolimatta Lovella on myös tarina ja punainen lanka. Se kuuluu seuraavasti:

Aamuvarhaisella, tammikuun ensimmäisenä päivänä Murphyn puhelin soi. Hän nousee vuoteestaan nuoren vaimonsa viereltä, kantaa kaksivuotiaan poikansa vanhempien sänkyyn ja kuuntelee viestin vastaajastaan. Viestin jättäjä on Murphyn entisen tyttöystävän Electran äiti, joka on huolissaan tyttärestään. Tämä on ollut kateissa jo jokin aikaa, ja äiti pelkää jotain pahaa tapahtuneen. Loputtomalta tuntuvan päivän aikana Murphy istuu yksin asunnossaan miettien myrskyisää romanssiaan Electran kanssa. Niitä kahta vuotta intohimon paloa, rajojen etsintää, ja virheitä jotka maksoivat Murphylle tämän elämän rakkauden.

Muropaketin arviossa kriitikko Aki Lehti antoi Lovelle kolme tähteä, ja kommentoi elokuvaa esimerkiksi näin:

Oikea penetraatio Finnkinon modernin salin valkokankaalla hätkähdyttää aluksi. Sitten siihen tottuu ja lopulta turtuu. Sitä ohjaaja hakeekin. Juuri rakastuneiden ihmisten loputon kiima tai vakiintuneen parisuhteen perinteinen suoritus, jossa toisen osapuolen tuntee läpikotaisin, muuttuvat sensuroimattomanakin täysin normaaliksi elokuvassa näytettäväksi asiaksi.”

Koko arvion voi lukea täältä

“Pornoelokuva” Love on muutakin kuin lentäviä 3D-mällejä

Elisa Viihde Viaplay on tällä hetkellä ainoa Suomen suoratoistopalvelu, josta Love löytyy.