Lucasfilm pitää elokuvakriitikot kurissa – Star Wars: The Rise of Skywalkeria odottavat suomalaisfanit joutuvat olemaan varovaisia vain yhden tunnin ajan

05.12.2019 05:28 | Muropaketin toimitus | 1

Star Wars: The Rise of Skywalkerin juonenkäänteet ja etenkin elokuvan loppuratkaisu ovat salaisuuksia, joita on suojeltu hampaat irvessä jo vuosien ajan, vieläpä onnistuneesti.

Kolmannen Star Wars -trilogian loppuhuipennus saa ensi-iltansa Suomessa keskiviikkona 18.12.2019. Ensimmäinen näytös alkaa monessa kaupungissa jo aamupäivällä –  esimerkiksi Helsingissä The Rise of Skywalkerin pääsee katsomaan kello 11.00 alkaen useammassa eri salissa.

Yksikään itseään kunnioittava elokuvakriitikko ei paljasta ratkaisevia juonenkäänteitä arviossaan, mutta intohimoisimmat Star Wars -fanit voivat silti olla iloisia kuullessaan, että The Rise of Skywalkerin arvioita koskee embargo. Se raukeaa vasta tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua. Toisin sanoen kriitikot saavat kertoa näkemyksensä J.J. Abramsin elokuvasta vasta keskiviikkona 18.12.2019 kello 10.00.

Myös muualla maailmassa arvioille on asetettu tiukka aikaraja. Disney ja Lucasfilm selvästikin haluavat, että fanit näkevät The Rise of Skywalkerin kaikkine yllätyksineen omin silmin ja ilman ennakkoasenteita. Toisaalta The Rise of Skywalker on yksi niistä elokuvista, jotka mennään tai ei mennä katsomaan joka tapauksessa, kriitikoiden mielipiteistä viis!

Keskustelu

Jaa. Liekkö embargo paikalla ku huhu puheitte mukaan kuraa tiedossa ni saatas ees vähä lippuja myytyä ennenku totuus paljastuu

Muropaketin uusimmat