M.O.D.O.K. saapuu Suomeen uunituoreena – Marvelin uusi supersankarisarja on tehty aikuisille ja tuo mieleen Robot Chickenin

20.04.2021 13:30 | Muropaketin toimitus

Marvelin aikuiskatsojille suunnattu M.O.D.O.K.-tv-sarja alkaa USA:ssa Hulu-palvelussa 21. toukokuuta. Samana päivänä sarja saapuu katsottavaksi myös Suomeen.

Uusimman Marvel-sarjan kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Megalomaaninen superroisto M.O.D.O.K on pitkään jahdannut unelmaansa hallita joskus koko maailmaa. Vuosien takaiskujen ja epäonnistumisten jälkeen taistellessaan Maan mahtavimpia sankareita vastaan M.O.D.O.K:in paha organisaatio (A.I.M) on tullut tiensä päähän.Syrjäytetty A.I.M:n johtaja M.O.D.O.K (Mental Organism Designed Only For Killing) kamppailee murenevan avioliittonsa ja perhe-elämänsä kanssa ja samalla hän kohtaa suurimman haasteensa koskaan: keski-iän kriisin.”

Suomessa nimellä Marvel: Modok julkaistavan uutuussarjan ensimmäinen jakso saapuu katsottavissa Disney Plussaan 21. toukokuuta. Sen jälkeen uusi jakso lisätään palveluun joka viikko. Modokin lisäksi Disneyn suoratoistopalvelussa julkaistaan toukokuussa Hämähäkkimiehen ja Hulkin omat animaatiosarjat. Kesäkuussa alkaa puolestaan Lokin oma soolosarja, joka on jatkoa Avengers: Endgamen tapahtumille.

MAINOS | Star-osio on nyt avattu ! Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi

Muropaketin uusimmat