Uusimmat

Maailma ei vieläkään ole toipunut vuoden 1997 Spice Worldista, mutta Spice Girls ei piittaa: nyt on tekeillä uusi elokuva

26.03.2018 08:00 Muropaketin toimitus

Spice Girls oli 1990-luvun loppupuolella aivan järjettömän suosittu ”tyttöbändi”. Kun menestys oli levykaupoissa ja keikkalavoilla kasvanut kyllin suureksi, päätti viisikko valloittaa myös valkokankaat.

Vuonna 1997 ensi-iltansa saanut Spice World on elokuva, jota oli jo ilmestyessään tuskaisaa katsoa, jos ei ollut hillitön Spice Girls -fani. Tämä ei elokuvan menestystä estänyt: 25 miljoonan dollarin budjetilla tehty musiikkikomedia ylsi maailmanlaajuisesti 100 miljoonan dollarin lipunmyyntiin.

Ei hillitön tulos, mutta sentään Spice World tuotti selkeästi voittoa.

Tässä kertaukseksi Bob Spiersin ohjaaman elokuvan traileri.

Nyt Spice Girls aikoo palata elokuvabisnekseen.

Variety-lehden mukaan uutta Spice Girls -elokuvaa koetetaan parhaillaan kaupata tuotantokumppaneille. Ideana on tehdä animoitu supersankarileffa, joka julistaa Girl Powerin ilosanomaa. Kaikki Spice Girlsin jäsenet eli Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton, Mel B ja Mel C olisivat mukana elokuvassa ääninäyttelijöinä.

Vuonna 1994 perustettu Spice Girls toimi alun perin vuoteen 2000 asti. Sen jälkeen comeback on tehty jo useamman kerran.