UUSIMMAT

Maaliskuun uutuudet Netflixissä: Tulossa muun muassa Mötley Crüe -leffa Törkytehdas sekä Woody Harrelsonin ja Kevin Costnerin tähdittämä rikosdraama

01.03.2019 20:02 | Muropaketin toimitus

Maaliskuussa Netflixissä julkaistaan jälleen valtava joukko uusia sarjoja ympäri maailman. Elokuvapuolen kiinnostavimmat tulokkaat ovat Mötley Crüen toilailuista ja musiikista kertova Törkytehdas, Ben Affleckin ja Charlie Hunnamin tähdittämä toimintaseikkailu Triple Frontier sekä The Highwaymen, joka kertoo legendaaristen Bonnien ja Clyden kiinni saaneista lainvalvojista. Elokuvan pääosissa nähdään Woody Harrelson ja Kevin Costner.

Netflixin omat sarjat maaliskuussa:

Northern Rescue, kausi 1 – 1. maaliskuuta
Vaimonsa äkillisen kuoleman jälkeen etsintä- ja pelastusyksikön johtaja John West muuttaa kolmen lapsensa kanssa maalle kotikaupunkiinsa Turtle Island Bayhin. Amerikkalaisen draamasarjan keskeisissä rooleissa nähdään William Baldwin, Kathleen Robertson ja Spencer MacPherson.

The Order, kausi 1 – 7. maaliskuuta
Amerikkalaisessa teinisarjassa opiskelija haluaa kostaa äitinsä kuoleman. Hän liittyy salaseuraan ja joutuu keskelle ihmissusien ja mustan magian harjoittajien sotaa.

Shadow, kausi 1 – 8. maaliskuuta
Traagisen menetyksensä vainoama ex-poliisi, joka ei tunne kipua, päättää napata Johannesburgin poliisilta livahtaneet rikolliset itse eteläafrikkalaisessa rikossarjassa.

Immortals, kausi 1 – 8. maaliskuuta
Vampyyriksi muuttunut kostonhimoinen Mia haluaa kukistaa Dmitryn, vampyyrien armottoman johtajan, joka etsii kuolemattomuuden antavaa esinettä.

After Life, kausi 1 – 8. maaliskuuta
Lehtitoimittaja yrittää epätoivoisesti toipua vaimonsa kuolemasta ja tekeytyy yllättäen tylyksi torjuakseen avuntarjoajat. Brittiläisen draamakomedian pääosassa nähdään Ricky Gervais.

Love, Death & Robots – 15. maaliskuuta
Tim Millerin ja David Fincherin NSFW-tasoisten animaatioiden antologiassa vilisee kauhistuttavia otuksia, hurjia yllätyksiä ja mustaa huumoria.

Turn Up Charlie, kausi 1 – 15. maaliskuuta
Brittiläisessä draamakomediassa Idris Elba näyttelee epäonnistunutta tiskijukkaa, joka yrittää saada uransa uuteen nousuun vahtiessaan menestyneen ystävänsä rasavilliä 11-vuotiasta tytärtä.

Arrested Development, lisää jaksoja tulossa – 15. maaliskuuta
Bluthit jatkavat niin henkilökohtaisen kuin työelämänkin sotkemista, mutta Michael ei siltikään voi hylätä perhettä, joka tekee hänestä onnettoman. Komediasarjan pääosissa nähdään muun muassa Jason Bateman, Portia de Rossi ja Will Arnett.

Jos en olisi tavannut sinua (If I Hadn’t Met You), kausi 1 – 15. maaliskuuta
Espanjalaisessa sarjassa Eduard menettää perheensä traagisessa onnettomuudessa ja päätyy matkaamaan vaihtoehtoisiin todellisuuksiin etsiessään parempaa kohtaloa rakastamalle vaimolleen.

Green Door, kausi 1 – 16. maaliskuuta
Taiwanilaissarjassa ongelmainen psykologi palaa Yhdysvalloista Taiwaniin. Hänen perustamallaan klinikalla alkaa käydä salaperäisiä asiakkaita, joiden myötä myös psykologin synkkä menneisyys alkaa avautua.

Carlo & Malik, kausi 1 – 22. maaliskuuta
Claudio Amendolan tähdittämässä rikossarjassa vanhan koulukunnan roomalainen murhatutkija saa parikseen Norsunluurannikolla syntyneen, lahjakkaan tulokkaan.

Delhi Crime – 22. maaliskuuta
Tositapahtumiin perustuvassa dramatisoidussa sarjassa seurataan vuonna 2012 Intian Delhissä tapahtunutta joukkoraiskauksen tutkintaa. Pääosissa ovat Shefali Shah ja Adil Hussain.

Rikoskertomuksia: Presidenttiehdokas (Historia de un crimen: Colosio), kausi 1 – 22. maaliskuuta
Meksikon presidenttiehdokkaan salamurhasta vuonna 1994 kertova dramatisointi on osa latinalaisen Amerikan selvittämättömiin rikoksiin keskittyvää sarjaa.

Santa Clarita Diet, kausi 3 – 29. maaliskuuta
Sheila etsii tarkoitustaan, Joel tutkii salaseuraa ja Abby taistelee Ericiä kohtaan tuntemiensa tunteiden kanssa. Elämä ja epäkuolema voivat olla stressaavia.

Osmosis, kausi 1 – 29. maaliskuuta
Lähitulevaisuuden Pariisissa deittisovellus yhdistää sinkut sielunkumppaneihin aivodatan perusteella. Ranskalaisessa tieteissarjassa tosirakkauden koodin purkamisella on hintansa.

Traitors, kausi 1 – 29. maaliskuuta
Toisen maailmansodan loppuessa nuori englantilainen nainen lupaa auttaa amerikkalaista agenttia kitkemään venäläiset soluttautujat pois Britannian hallituksesta. Brittiläisen jännityssarjan keskeisissä rooleissa nähdään Emma Appleton, Michael Stuhlbarg ja Luke Treadaway.

Tulossa myös:
Terrace House: Opening New Doors: Osa 6 – 12. maaliskuuta
Sillä silmällä (Queer Eye), kausi 3 – 15. maaliskuuta
My Husband’s Penis Won’t Fit, kausi 1 – 20. maaliskuuta
Most Beautiful Thing, kausi 1 – 22. maaliskuuta
Selling Sunset, kausi 1 – 22. maaliskuuta
Alnori Love Wagon: Asian Journey, kausi 2
On My Block, kausi 2 – tulossa maaliskuussa
El sabor de las margaritas, kausi 1 – 31. maaliskuuta
Trailer Park Boys: The Animated Series – 31. maaliskuuta

Netflixin omat elokuvat maaliskuussa:

River’s Edge – 1. maaliskuuta
Japanilaiselokuvassa lukiolaistyttö Haruna ja yksin viihtyvä Yamada ystävystyvät. Sitten Haruna sotkeutuu Yamadan, erään mallin ja Yamadaan rakastuneen tytön sekavaan suhteeseen.

Isän kosto (Your Son) – 1. maaliskuuta
Espanjalaisessa rikoselokuvassa kirurgin poika hakataan pahasti yökerhon ulkopuolella. Kirurgi päättää ottaa lain omiin käsiinsä ja kostaa tekijöille.

Poika joka valjasti tuulen (The Boy Who Harnessed the Wind) – 1. maaliskuuta
Tositarinaan perustuvassa elokuvassa 13-vuotias William Kamkwamba rakentaa tiedekirjan innoittamana tuuliturbiinin pelastaakseen malawilaisen kotikylänsä nälänhädältä. Keskeisissä rooleissa nähdään muun muassa Maxwell Simba ja Chiwetel Ejiofor.

Budapest – 1. maaliskuuta
Kaksi parasta kaverusta riskeeraa uransa ja avioliittonsa ja perustaa villejä polttareita järjestävän firman Unkariin. Ranskalaiskomedia perustuu tositapahtumiin.

Neiti J (Lady J) – 8. maaliskuuta
Ranskalaisessa romanttisessa elokuvassa rikkaan leskirouvan romanssi kiihkeään markiisiin karahtaa kiville ja leski päättää kostaa nöyryytyksen erään nuoren naisen avulla.

Juanita – 8. maaliskuuta
Elämän ja rakkaushuolien raskauttama kolmen aikuisen lapsen äiti hakee toivoa ja toipumista lähtemällä ykskaks matkalle Montanaan. Amerikkalaisen romanttisen draaman pääosissa nähdään Alfre Woodard, Adam Beach ja LaTanya Richardson.

Walk. Ride. Rodeo. – Amberley Snyderin tarina – 8. maaliskuuta
Rodeomestari halvaantuu onnettomuudessa, mutta päättää nousta vielä takaisin hevosen selkään kilpailemaan. Elokuva perustuu tositarinaan.

Triple Frontier – 13. maaliskuuta
Lojaalius on koetuksella, kun viisi entistä erikoisjoukkojen sotilasta päättää varastaa huumeparonin miljoonat. Tästä käynnistyy yllättävien seurausten ketju. J.C. Chandorin ohjaaman toimintaseikkailun keskeisissä rooleissa nähdään Ben Affleck, Charlie Hunnam, Pedro Pascal, Oscar Isaac ja Garrett Hedlund.

Burn Out – 15. maaliskuuta
Ranskalaisessa toimintaelokuvassa jännityksennälkäinen kilpamoottoripyöräilijä alkaa tehdä öisin keikkaa huumekuriirina, kun hänen poikansa äiti ajautuu vaikeuksiin Pariisin alamaailman kanssa.

Mirage – 22. maaliskuuta
Espanjalaisessa rikoselokuvassa Vera pelastaa pojan 25 vuotta ennen nykyhetkeä aika-avaruusjatkumon virheen avulla, mutta menettää sen vuoksi tyttärensä. Hän ei kuitenkaan aio luovuttaa ilman taistelua.

The Dirt – Törkytehdas – 22. maaliskuuta
Mötley Crüen peittelemättömän omaelämänkerran dramatisoinnissa bändi kokee hevimaailman supertähteyden onnen kukkulat ja murheen laaksot. Jeff Tremainen ohjaaman elokuvan pääosanelikkona nähdään Douglas Booth, Machine Gun Kelly, Iwan Rheon ja Daniel Webber.

The Highwaymen – 29. maaliskuuta
Woody Harrelsonin ja Kevin Costnerin tähdittämä rikosdraama herättää henkiin tähän asti kertomatta jääneen tarinan lainvalvojista, jotka nappasivat Bonnien ja Clyden. Elokuvan on ohjannut John Lee Hancock.

Tulossa myös:
Dry Martina – 15. maaliskuuta
15 August – 29. maaliskuuta

Dokumentit:

Häviäjät (Losers), kausi 1 – 1. maaliskuuta
Miten epäonnistumisesta selviää yhteiskunnassa, jossa voitto on tärkeintä? Amerikkalainen dokumenttisarja kertoo urheilijoista, jotka onnistuvat muuntamaan tappion tuskan voitonriemuksi.

Krikettikuume (Cricket Fever: Mumbai Indians), kausi 1 – 1. maaliskuuta
Tiivistunnelmaisten krikettiotteluiden ja sisäpiiriläisten näkemysten siivittämä dokumenttisarja seuraa Intian valioliigan mestarijoukkuetta kaudella 2018.

Formula 1: Taistelu paalupaikasta (Formula 1: Drive to Survive), kausi 1 – 8. maaliskuuta
Formula 1 -kauden aikana kuljettajien, managerien ja tallien omistajien elämä on vauhdikasta niin radalla kuin sen ulkopuolellakin. Dokumenttisarja.

ReMastered: Miami Showbandin murhaisku – 22. maaliskuuta
Ulsterin lojalistit väijyttivät ja tappoivat kolme Miami Showbandin jäsentä Pohjois-Irlannissa vuonna 1975. Liittyikö teko jotenkin hallitukseen?

The Legend of Cocaine Island – 29. maaliskuuta
Dokumentissa seurataan amerikkalaista Rodney Hydenia, joka etsii jonnekin Karibialle huhujen mukaan kätkettyä kokaiinilastia värikkään apurijoukon kanssa.

Komediaspesiaalit:

Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits – 12. maaliskuuta
Edoardo Ferrario: Temi Caldi – 15. maaliskuuta
Amy Schumer Growing – 19. maaliskuuta
Nate Bargatze – The Tennessee Kid – 26. maaliskuuta

Lapsille:

Larva Island, kausi 2 – 1. maaliskuuta
YooHoo to the Rescue – 15. maaliskuuta
Robozuna, kausi 2 – 15. maaliskuuta
Charlie’s Colorforms City – 22. maaliskuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.