Uusimmat

Margot Robbie ei paljastele peppuaan Barbie-elokuvassa: “En usko että se nukke edes pystyy tuntemaan himoa”

25.05.2023 12:05 Muropaketin toimitus

Barbie / Margot Robbie

Margot Robbie esittää muovinukkea heinäkuussa elokuvateattereihin saapuvassa Barbiessa.

Margot Robbie on puhunut Vogue-lehden haastattelussa Barbien esittämisestä. The Wolf of Wall Streetilla (2013) läpimurtonsa tehneelle näyttelijälle oli tärkeää, ettei ikonista lelua seksualisoitu millään tavalla matkalla lastenhuoneen lattialta valkokankaalle.

”Lähdin siitä että Barbie on nukke. Muovinukke. Hänellä ei ole sisäelimiä. Ja jos hänellä ei ole sisäelimiä, ei hänellä myöskään voi olla lisääntymiselimistöä. Ja jos hänellä ei ole lisääntymiselimistöä, voiko hän edes tuntea seksuaalista himoa? Enpä usko”, Robbie analysoi.

”Barbieta on seksualisoitu, mutta hänen ei pitäisi koskaan olla seksikäs. Ihmiset voivat toki heijastaa seksiä häneen. Toki Barbiella voi olla lyhyt hame, mutta vain koska se on hauska ja pinkki. Ei koska hän haluaisi kenenkään näkevän peppuaan”.

Margot Robbie oli yksi Greta Gerwigin ohjaaman Barbie-elokuvan tuottajista, ja pääsi näin voimallisesti vaikuttamaan siihen, millainen elokuvasta tuli.

Robbien lisäksi Barbieta tähdittävät Ryan Goslin, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman, Will Ferrell, Cruz Kayne, Emma Mackey, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Scott Evans, Jamie Demetriou, Connor Swindells, Sharon Rooney, Nicola Coughlan , Ritu Arya, Dua Lipa ja Helen Mirren.