Margot Robbie kosketteli läpimurtoroolissaan itseään 30 miehen edessä – ”Se oli tosi outoa”, näyttelijä muisteli myöhemmin

22.08.2019 07:01 | Muropaketin toimitus

Martin Scorsesen ylistetty The Wolf of Wall Street nähdään TV5:lla ensi yönä.

The Wolf of Wall Street perustuu tositarinaan newyorkilaisesta pörssimeklarista Jordan Belfortista (Leonardo DiCaprio). Belfortin amerikkalainen unelma lähti käyntiin 80-luvulla senttiosakkeista, joiden kautta hän siirtyi pörssilistautumisten ja korruption ahneeseen maailmaan. Belfort saavutti huikeaa menestystä ja vaurautta jo parikymppisenä johtaessaan Stratton Oakmont -pankkiirifirmaansa. Samalla hän ansaitsi lempinimensä the wolf of Wall Street – Wall Streetin susi.

Leonardo DiCaprion lisäksi vuonna 2013 valmistunutta The Wolf of Wall Streetiä tähdittävät  Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey, Jon Favreau, Kyle Chandler, Rob Reiner ja Jean Dujardin.

Margot Robbielle The Wolf of Wall Street oli läpimurtoelokuva, jonka myötä hänestä tuli yksi nyky-Hollywoodin nimekkäimmistä näyttelijöistä. Ihan helppoa ei Naomi Lapaglian esittäminen kuitenkaan ollut. Esimerkiksi The Wolf of Wall Streetin seksikohtaus, jonka Robbie näytteli Leonardo DiCaprion kanssa, oli typerryttävä kokemus:

”Asia ei välity elokuvaa katsoessa, mutta oikeasti teimme kohtausta niin, että 30 elokuvan tekijää oli ahtautunut pieneen makuuhuoneeseen. Kaikki olivat miehiä. 17 tunnin ajan teeskentelin koskettelevani itseäni. Se oli todella outoa. Siinä tilanteessa joutui hautaamaan kaiken häpeilyn tai tilanteen absurdiuden todella syvälle ja omistautumaan elokuvan tekemiselle täysin”, Robbie muisteli viime vuonna.

TV5 esittää The Wolf of Wall Streetin tänään kello 23.40. Nukkumaan katsojat päästetään kello 3.10.

Muropaketin uusimmat