Uusimmat

Margot Robbien isoilla seksiorgioilla alkava elokuva tulee Netflixiin: ”Voimmeko oikeasti näyttää tätä?”

Kuva: © Paramount Pictures

25.06.2024 08:30 Muropaketin toimitus

Margot Robbien, Brad Pittin ja Diego Calvan tähdittämä Babylon floppasi pahemman kerran vuonna 2022. Noin 80 miljoonan dollarilla tehty elokuva keräsi maailmanlaajuisesti vain 63,4 miljoonan dollarin lipunmyynnin.

La La Land –elokuvan ohjaaja Damien Chazellen Babylon sijoittuu 1920-luvun Los Angelesiin ja on tarina ylenpalttisesta kunnianhimosta ja hillittömästä elämästä Hollywoodin alkuaikoina. Se seuraa kolmea päähenkilöä, joka kaikki tavoittelevat onneaan – hinnalla millä hyvänsä.

Suurta yleisöä ei Babylon kiinnostanut ja arviotkin olivat keskenään ristiriitaisia. Elokuva tuotti kymmenien miljoonien tappiot huolimatta siitä, että mukana oli Brad Pittin ja Margot Robbien kaltaisia isoja nimiä. Edes sontiva norsu ja valtavat seksiorgiat eivät saaneet lipunmyyntiä kunnolla käyntiin.

”Kun luin käsikirjoituksen, ajattelin että tämä on kuin La Dolce Vitan ja Wolf of Wall Streetin yhteinen lapsi – ja rakastin sitä. Samalla kuitenkin mietin, voimmeko todella näyttää tätä kohtausta?” Robbie pohti Babylonin avaavaa seksiorgiakohtausta ensi-illan alla.

Margot Robbien uusi elokuva alkaa valtavilla seksiorgioilla: ”Voimmeko oikeasti näyttää tätä?”

Aikaisemmin tänä vuonna Damien Chazelle kommentoi Babylonin kovaa kohtaloa ja sanoi tiedostavansa hyvin, mitä leffan floppaaminen merkitsee hänen uralleen.

Brad Pittin ja Margot Robbien elokuva floppasi pahasti – ohjaaja tietää sangen hyvin, mitä se Hollywoodissa tarkoittaa

Babylon saapuu Netfixiin lauantaina 6. heinäkuuta. jo sitä ennen elokuva löytyy Ruudusta ja SkyShowtimesta.