Uusimmat

Mark Hamill ei pidä Disneyn Star Wars -suunnitelmista: ”Olisitte nyt odottaneet edes jouluun”

03.04.2018 06:30 Muropaketin toimitus

Moni pitkän linjan Star Wars -fani on ollut sitä mieltä, että yksi Star Wars -elokuva vuodessa ei ole hyvä idea. Samoilla linjoilla on myös elokuvasarjan suurinta sankaria näyttelevä Mark Hamill.

Jedimestari Luke Skywalkeria esittävä Mark Hamill palasi Star Warsin maailmaan The Force Awakensin lämmittelykierroksen jälkeen The Last Jedissä. Elokuvan kuvausten ja promootiokierroksen aikana Hamill teki hyvin selväksi, ettei hän ole innoissaan läheskään kaikesta, mitä Disney ja Lucasfilm Star Warsin parissa nykyään puuhaavat.

Nyt kriittiset lausunnot ovat saaneet jatkoa, kun Mark Hamill on ilmoittanut, ettei hänestä yksi Star Wars -leffa per vuosi ole hyvä idea.

Cinema Blendin tuoreessa haastattelussa Hamill totesi:

”Elokuvien julkaisutahti pitäisi määritellä uudelleen, koska ylitarjontaa tulisi välttää. Sanoin Disneylle: ’Oikeastiko? Viisi kuukautta The Last Jedin jälkeen tulee Solo: A Star Wars Story? Ettekö voi odottaa edes jouluun asti?’ Mutta heillä on aikataulut jo valmiina – he tekevät myös Marveleita ja omia leffojaan, ja niihin en pysty vaikuttamaan”.

Solo saa ensi-iltansa kuluvan vuoden toukokuussa. Sen jälkeen luvassa on – varmasti Hamillin iloksi – puolitoista vuotta taukoa, kunnes Episode IX saapuu teattereihin jouluksi 2019. Toistaiseksi ei ole tiedossa, palaako Mark Hamill Luke Skywalkerin rooliin vielä kerran sen myötä.