Mark Hamill on valmis roolittamaan Luke Skywalkerin uusiksi – mutta myös paluu Star Warsin pariin on yhä mahdollista

26.05.2023 12:24 Muropaketin toimitus

Star Wars

Mark Hamill on kommentoinut tuoreessa haastattelussaan Luke Skywalkerin tulevaisuutta.

”Kun luin The Last Jedin käsikirjoituksen, ajattelin että selvä, se oli sitten siinä minun osaltani. Sen jälkeen aloin irrottautua asiasta, joka oli ollut osa elämääni”, Mark Hamill paljasti Esquiren tuoreessa haastattelussa.

Pari vuotta myöhemmin Hamill palasi vielä hetkeksi Luke Skywalkerin pariin The Rise of Skywalkerissa, ja osallistui myös The Mandalorianin tekemiseen, joskin Disney+-sarjassa jedimestari nähtiin digitaalisesti nuorennettuna.

”Ihmiset ovat sanoneet The Mandalorianin jälkeen, että nythän voin tehdä kokonaisen sarjan Jedin paluun jälkeisestä Lukesta. Enpä usko. Ensinnäkään sellaisille tarinoille ei olisi tarvetta, ja jos ne tehtäisiin, voisi rooliin hankkia jonkun oikean ikäisen näyttelijän”, Harmill totesi.

Mikään ei kuitenkaan viittaa siihen, että Lucasfilm olisi halukas roolittamaan Luke Skywalkeria uudelleen.

Kun Esquire kysyi Mark Hamillilta, voisiko hän palata Luke Skywalkeriksi jossakin tulevista Star Wars -elokuvista, oli vastaus hyvin diplomaattinen:

”Yhden asian olen oppinut Lucasfilmistä: kaikki on luottamuksellista. Kaikki. Jos siis olisinkin sopinut jotain, en voisi kertoa siitä. Ja vaikka en olisi sopinut mitään, en voisi kertoa siitäkään. Enpä tiedä. Saamme sen sitten selville yhdessä”.

LUE MYÖS: Huhu: Lucasfilm haluaa Reyn tähdittämän Star Wars -elokuvan teattereihin jo parin vuoden päästä