Uusimmat

Martin Scorsese kehtasi haukkua Marvel Studiosin elokuvat – Näin Samuel L. Jackson vastasi ohjaajalegendalle

07.10.2019 07:34 Muropaketin toimitus

Martin Scorsese ei kuulu Marvel-fanien laajaan joukkoon.

“En katso niitä. Yritin kyllä, uskotko? Mutta ne eivät ole elokuvaa. Rehellisesti sanottuna, siitä huolimatta miten hyvin ne on tehty ja miten näyttelijät tekevät niissä parhaansa niissä olosuhteissa, lähin vertauskohde mitä voin ajatella, on teemapuistot. Ne eivät ole elokuvaa, missä oikeat ihmiset ilmaisevat tunteellisia, psykologisia kokemuksia toisia ihmisiä kohtaan”.

Näin suorapuheisesti ohjaajalegenda Martin Scorsese luonnehti Marvel Studiosin supersankarielokuvia Empire-lehden haastattelussa hiljattain, kuten lauantaina kerroimme.

Nyt Marvel Studiosin elokuvien vakiokasvo, Nick Furya näyttelevä Samuel L. Jackson on lähettänyt omat terveisensä Scorsesen suuntaan:

”Kyllä elokuvat ovat elokuvia. Eivätpä kaikki pidä hänenkään leffoistaan. […] Kaikilla on omat mielipiteensä, ja se on ihan okei. Ei kukaan lopeta elokuvien tekemistä sen takia.”

Seuraava Marvel Studiosin elokuva on vappuna 2020 ensi-iltansa saava Black Widow. Martin Scorsesen kovasti odotettu uutuuselokuva, The Irishman, ilmestyy puolestaan jo marraskuussa Netflixin valikoimaan, ja valkokankaaltakin mafialeffan voi nähdä.