Uusimmat

Marvel-elokuvien tähti tympääntyi tapaan käsitellä hahmoaan – lähtee kilpailevan studion leipiin

06.04.2023 19:00 Muropaketin toimitus

Frank Grillo esitti Marvel Studiosin elokuvissa Brock Rumlow’ta/Crossbonesia.

Frank Grillo nähtiin ensimmäisen kerran Marvel Studiosin tuotannossa elokuvassa Captain America: The Winter Soldier, missä hän esitti Brock Rumlow’n hahmoa. Rumlow paljastuu myöhemmin olevan HYDRA:n agentti, josta tulee pahis nimeltä Crossbones.

Crossbones kuitenkin heivattiin taka-alalle heti Captain America: Civil Warin ensiminuuteilla, mistä Grillo ei ollut kovin mielissään. Hän onkin avoimesti kritisoinut hahmonsa tylyä kohtaloa.

Koska Marvel Studios ei häntä tuntunut kelpuuttavan, DC on toista maata. Grillo kertoo Comicbook Movien haastattelussa, että hän on nyt siirtymässä DC:n leipiin.

“Crossbonesin oli tarkoitus olla mukana pidempään, mutta lopulta hän oli ehkä minuutin… Minusta on mielenkiintoista, että katsojat reagoivat Crossbonesiin niin hyvin. Ja koska hän on ruudulla niin hemmetin vähän aikaa, uskon, että hänestä olisi ollut enempäänkin, saamaan enemmän lihaa luiden ympärille. Olin pettynyt, minkä vuoksi siirryin DC:lle”, Grillo kertoo.

Virallisesti vielä vahvistamattoman tiedon mukaan Grillo olisi sopimassa roolista DC:n tulevassa Creature Commandos -sarjassa. Huhujen mukaan hahmojen tarina aloitetaan ensin animaatiosarjassa, minkä jälkeen heitä esittävät näyttelijät siirtyisivät esittämään hahmojaan myös näyteltyyn versioon.