Marvel lakkauttaa Venomin oman lehden uuden leffan lähestyessä – Tältä näyttää viimeisen numeron kansikuva

20.01.2021 10:45 | Muropaketin toimitus

Marvel on ilmoittanut Venomin nykyisen lehden tulevan tiensä päähän alkavana keväänä.

Huhtikuussa lehtipisteisiin ja verkkokauppoihin saapuva Venom #200 jää lehden toistaiseksi viimeiseksi numeroksi. Samalla se tietää loppua käsikirjoittaja Donny Catesin ja piirtäjä Ryan Stegmanin vuonna 2018 alkaneelle rupeamalle lehden parissa.

(Kyseiset numerot eivät muuten ole olleet lainkaan hullumpia, suosittelemme tutustumaan vaikkapa Marvel Unlimitedin avulla).

IGN on julkaissut viimeisen lehden kansikuvan, joka osoittaa, että Venomin elämässä ovat puhaltaneet hyvinkin uudet tuulet sen jälkeen, kun hahmo viimeksi Suomessa nähtiin.

Kuten sarjakuva-alaa vähänkään seuranneet tietävät, ei Venomin lehden lakkauttaminen tarkoita, että tummanpuhuva antisankari katoaisi Marvelin tarinoista. Lehtien lakkauttaminen ja uudelleenaloittaminen ovat Marvelin perinteisiä kikkoja myynnin virkistämiseksi.

Etenkin koska uusi Venom-elokuva, Venom: Let There Be Carnage, on tulossa myöhemmin tänä vuonna (toivottavasti), on itsestäänselvää, että Eddie Brock ja symbiootti saavat uuden lehden ehkä hyvinkin pian.

Muropaketin uusimmat