Marvel on tekemässä sarjaa What If? -sarjakuvien pohjalta – Luvassa vaihtoehtoisia versioita MCU-elokuvien tapahtumista

13.03.2019 13:32 | Muropaketin toimitus

Marvel on jo vuosikymmenten ajan julkaissut What If? -tarinoita sarjakuvien sivuilla. Nyt konsepti halutaan siirtää sarjojen puolelle.

What If? -tarinat (”Entäpäs jos?”) käsittelevät nimensä mukaisesti vaihtoehtoisia skenaarioita Marvelin maailmasta: Mitä jos Hämähäkkimies olisi liittynyt Ihmenelosiin? Mitä jos Rick Jonesista olisi tullut Hulk? Mitä jos Näkymätön tyttö olisi mennyt naimisiin Namorin kanssa? Mitä jos Daredevilistä olisi tullut S.H.I.E.L.D.:in agentti? Mitä jos Kapteeni Amerikasta olisi tullut USA:n presidentti? Mitä jos Flash Thompsonista olisi tullut Hämähäkkimies?

Ja niin edelleen.

SlashFilm-sivuston mukaan Marvel Studios aikoo tuottaa Disney+-suoratoistopalveluun What If? -animaatiosarjan, joka sijoittuu osaksi Marvel Cinematic Universea. Jaksoista, hahmoista tai tapahtumista ei ole vielä tietoa, mutta mahdollisuuksia toki riittää, koska MCU:n elokuvia on tehty jo parikymmentä kappaletta ja lisää tulee joka vuosi.

What If? -sarjan tekemisessä on mukana myös Marvel Studiosin pomo Kevin Feige, mikä on ruokkinut fanien uskoa siihen, että projekti on hyvä idea. Toistaiseksi on arvoitus, kuullaanko sarjan ääninäyttelijöinä alkuperäisiä näyttelijöitä, kuten Chris Evansia, Scarlett Johanssonia tai Tom Hollandia.

Disney+ lanseerataan tällä tietoa ensi syksynä.

Muropaketin uusimmat