Uusimmat

Marvel-pomo Kevin Feigellä oli vain yksi ehto Hugh Jackmanin paluulle Wolverinen rooliin

Kuva: © 20th Century Studios / Marvel

08.07.2024 15:45 Muropaketin toimitus

Deadpool & Wolverine -leffan ensi-iltaan on enää reilu pari viikkoa.

Deadpool & Wolverine -elokuvan ohjaaja Shawn Levy ja näyttelijät Hugh Jackman sekä Ryan Reynolds ovat leffan promokiertueella Kiinassa. Shangaissa järjestetyssä fanitilaisuudessa elokuvasta näytettiin yleisölle noin 35 minuutin verran materiaalia.

Ohjaaja Levy kertoi tilaisuudessa kuinka Marvel-pomo Kevin Feige ei alun perin ollut lainkaan innoissaan yhteiselokuvasta. Kun Feige lopulta lämpeni idealle, niin hänellä oli vain yksi ehto Hugh Jackmanin paluulle Wolverinen rooliin.

”Feige sanoi lopulta kyllä, mutta halusi Wolverinen pukeutuvan sarjakuvista tuttuun alkuperäiseen keltaiseen asuunsa.”

Hieman yllättäen Kiinan viranomaiset antoivat viime kuussa luvan Deadpool & Wolverine -leffan julkaisulle maassa. K16-elokuvasta pätkitään ilmeisesti pois vain lyhyttä pikku pätkää.

Vuoden 2016 ensimmäinen Deadpool ei päässyt Kiinan teattereihin sensuurin läpi lainkaan. Vuoden 2018 jatko-osasta Kiinassa esitettiin puolestaan länsimaissakin hassutteluna julkaistu K13-versio Once Upon a Deadpool, joka tuotti maan lippuluukuilla noin 40 miljoonaa dollaria.

Deadpool & Wolverine -elokuvassa esiintyvät myös muun muassa Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni ja Matthew Macfadyen.

Suomessa elokuva saa ensi-iltansa pari päivää Yhdysvaltoja aiemmin, eli 24, heinäkuuta.