UUSIMMAT

Marvel-pomo paljasti asian, jonka Captain America salasi Thorilta vuodesta 2015 lähtien – ”Halusi olla kohtelias”

17.05.2019 12:22 | Muropaketin toimitus

Spoilerivaroitus: Luvassa juonipaljastuksia Avengers: Age of Ultronista ja Avengers: Endgamesta.

Marvel Studiosin johtaja ja tuottaja Kevin Feige on tarjonnut lisätietoa Avengers: Age of Ultronin juhlakohtauksesta.

Joss Whedonin ohjaamassa ja vuonna 2015 ilmestyneessä Avengers: Age of Ultronissa Kostajat pitivät ”kotibileet” menestyksekkään taistelun jälkeen. Kostean illanvieton lomassa supersankarit kilvoittelivat sillä, kuka pystyy nostamaan Thorin (Chris Hemsworth) Mjölnir-vasaran.

Kukaan muu ei saanut vasaraa edes liikahtamaan, mutta Steve Rogers eli Kapteeni Amerikka (Chris Evans) onnistui nostamaan sitä hieman. Lopulta Rogerskin luovutti ja nosti kädet ilmaan. Avengers: Endgamen lopussa kuitenkin selvisi, että Kapteeni Amerikka pystyy kuin pystyykin nostamaan Mjölniriä, ja vieläpä käsittelemään sitä leikiten.

Redditin AMA-sessiossa Kevin Feige paljasti tällä viikolla, ettei kyse ole juoniaukosta: Steve Rogers olisi voinut hyvinkin nostaa Mjölnirin jo Age of Ultronissa, mutta päätti olla kohtelias ja teeskenteli ettei ukkosenjumalan ase liikkunut.

Ottaen huomioon, miten totinen Thor oli vielä Marvel Studiosin alkuvuosina, ehkä ihan hyvä niin.

Vasta Thor: Ragnarokin ja tuoreempien Avengers-elokuvien myötä Hemsworthin esittämä supersankari on oppinut ottamaan vähän rennommin. Toisaalta Thor totesi itsekin Endgamen lopussa arvanneensa Kapteeni Amerikan olevan Mjölnirin arvoinen.

Muista Avengers-elokuvien sankareista ainoastaan Vision (Paul Bettany) on onnistunut nostamaan Mjölniriä.