Marvel-pomo vihjaili Bladen paluusta – jotain luvassa ”ennen pitkää”

27.06.2017 08:22 | Muropaketin toimitus

Blade

Blade (1998) ja X-Men (2000) polkaisivat käyntiin nykyisen supersankaribuumin vuosituhannen vaihteessa. Nyt Marvel Studiosin pomo Kevin Feige on vihjannut, että Wesley Snipesin esittämä vampyyrinmetsästäjä on tekemässä paluun ennen pitkää.

Vaikka Kevin Feige ei luvannut varmaksi mitään, teki hän hyvin selväksi Arrow In The Head -sivuston haastattelussa, ettei Bladea ole unohdettu mihinkään.

”Olisi hienoa palauttaa Blade kuvioihin. Joku päivä.”, Feige vihjasi.

Kevin Feigen mukaan kukaan ei ollut kuullut Bladesta 90-luvun puolivälissä, mutta silti Stephen Norringtonin ohjaamasta elokuvasta muodostui kulttihitti.

Tämä opetti tuottajanakin toimivalle Feigelle sen, ettei ole mitään väliä miten tunnettu hahmo on kyseessä. Tärkeää on vain se, miten ”siisti elokuvasta tulee”. Tämän ajattelun myötä myös Guardians of the Galaxy ja Doctor Strange löysivät tiensä valkokankaalle vuosia Bladen jälkeen.

Tähän mennessä Blade on seikkaillut kolmessa elokuvassa (1998, 2002 ja 2004).

Wesley Snipes on parin viime vuoden aikana tehnyt hyvin selväksi halukkuutensa palata tuttuun rooliinsa. Kevin Feigen tapa käyttää Bladesta ilmaisua ”legacy character” saattaa vihjata siihen, että Snipesin The Daywalker voisi hyvinkin tehdä paluun – jos ei valkokankaalle, niin kenties Netflix-sarjan muodossa?