Marvel Studios ei kiinnosta Star Wars -tähteä – John Boyega selitti, miksi haluaa keskittyä nyt pienempiin elokuviin

04.08.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Finniä uusissa Star Wars -elokuvissa esittänyt John Boyega haluaa jatkossa keskittyä indie-elokuviin.

Marvel Studiosin elokuva- ja tv-maailman kasvettua niin valtavaksi kuin se nykyisin on, kaikilta näyttelijöiltä tiedustellaan haastatteluissa heidän halujaan liittyä osaksi tuota supersankarimaailmaa.

Star Wars -tähti John Boyega tuntuu saaneen tarpeekseen suurista franchiseista ainakin toistaiseksi. Men’s Healthin haastattelussa Boyega kertoo, ettei haluaisi mukaan Marvel-elokuviin.

Hän arvostaa Marvelia ja etenkin Robert Downey Jr.:n Iron Mania, mutta itse ei ole kiinnostunut liittymään joukon jatkoksi.

“Se ei ole nyt tulevaisuudensuunnitelmissani. Haluan tehdä vivahteekkaampia juttuja, antaa palveluitani alkuperäistarinoita kertoville indie-elokuville, joissa nähdään uusia, tuoreita ideoita. Koska tiedän, että on todella hankala päihittää jotain Iron Mania tuossa universumissa”, Boyega kertoo.

Boyega nähdään mukana tänä syksynä julkaistavassa toimintadraamassa The Woman King sekä scifi-komediassa They Cloned Tyrone. Tulossa on myös odotettu jatko-osa vuonna 2011 julkaistulle Attack the Blockille.