”Marvel Studios ei pitänyt lupaustaan” – Matrix-tähti paljasti karun syyn, miksi hän lopetti Red Skullin näyttelemisen

22.01.2020 11:41 | Muropaketin toimitus

Matrix-tähti Hugo Weaving esitti Red Skullia eli Punakalloa vuoden 2011 Captain America: The First Avengerissa. Hahmo oli mukana myös uusissa Avengers-elokuvissa, mutta aussitähti ei palannut rooliinsa, vaan hänet korvasi Ross Marquand.

Nyt Hugo Weaving on kertonut Time Outin haastattelussa suoraan, miksi hän ei ollut mukana Avengers: Infinity Warissa (2018) tai Avengers: Endgamessa (2019):

Marvel Studios ei suostunut maksamaan näyttelijälle alun perin sovittua palkkiota.

”Summa, jonka Marvel Studios lupasi minulle The Avengers -elokuvista oli paljon pienempi kuin se, minkä sain ensimmäisestä elokuvasta [Captain America: The First Avenger], vaikka tässä oli kyse kahdesta leffasta. Kun allekirjoitimme ensimmäiset sopimukset, minulle luvattiin että palkkio kasvaisi jokaisen esiintymisen myötä. He [Marvel Studiosin edustajat] sanoivat, että ’tässä on kyse vain ääninäyttelemisestä, eihän se ole iso juttu’. Lopulta totesin agenttini välillä käydyt neuvottelut mahdottomiksi. En oikeasti halunnut tehdä Avengerseja niin kovasti, mutta olisin kyllä tehnyt ne”, Hugo Weaving selitti.

Marvel Studios ei ole ainakaan toistaiseksi kertonut omaa näkemystään tapahtuneesta. Todennäköisesti kommenttia ei tulla saamaan jatkossakaan, sillä ”lähteneet” näyttelijät (mm. Edward Norton) on tunnetusti kipeä paikka jättistudiolle.

Muropaketti tapasi Hugo Weavingin Mortal Engines -elokuvan (2018) ensi-illan alla. Lue haastattelumme täältä:

Haastattelussa Hugo Weaving ja Stephen Lang – Matrixin ja Avatarin näyttelijät tekivät vihdoinkin elokuvan yhdessä

Muropaketin uusimmat