UUSIMMAT

Marvel Studios hankki Spider-Man-tähdelle peruukin Uncharted-elokuvan takia – “Ja minähän en v-ttu tuota päähäni pistä”, Tom Holland ilmoitti

11.02.2021 13:01 | Muropaketin toimitus

Tom Holland on antanut julkisuudessa kuvan itsestään rentona ja sympaattisena kaverina. Nyt Spider-Man-tähti on kuitenkin osoittanut, ettei hänkään nyt ihan kaikkeen taivu.

Ennen parhaillaan kuvattavaa Spider-Man 3:a (työnimi) Tom Holland teki pelileffa Unchartedin, jossa hän esittää nuorta Nathan Drakea.

Elokuvasta viime syksynä julkaistu kuva osoitti, että Holland kävi ennen kuvausten alkamista parturin pakeilla.

Spider-Man 3:a (yhä työnimi) tehdessä ”Uncharted-kampaus” osoittautui ongelmalliseksi, sillä se on Peter Parkerille astetta liian ”cool”. Ratkaisuksi ongelmaan Marvel Studiosin tuottajat toimittivat Tom Hollandille peruukin, joka olisi lisännyt hiuksia nuoren supersankarin pään sivuille.

Tässä kohtaa Tom Hollandin mukava imago murtui.

”Ensimmäistä kertaa elämässäni jouduin päänäyttelijänä puhaltamaan pelin poikki ja ilmoittamaan, että minähän en tuota vitun peruukkia päähäni vedä. Voitte ihan… Kerroin että aion pitää lyhyemmät hiukset [Peter Parkerina] ja saatte luvan elää sen kanssa”, Holland paljasti Esquiren haastattelussa.

Ja näin sitten kävi.

Spider-Man 3 (tiedotamme kyllä, kun virallinen nimi paljastuu) saa tällä tietoa ensi-iltansa joulukuussa 2021, ja Uncharted helmikuussa 2022. Ennen niitä Tom Hollandilta ilmestyy Cherry, jonka ensi-ilta on Apple TV+:lla 12. maaliskuuta.

Muropaketin uusimmat