UUSIMMAT

Marvel Studios julkaisi vihdoinkin Avengers 4:n trailerin

07.12.2018 15:06 | Muropaketin toimitus

Yli kahden miljardin dollarin lipunmyynnin kerännyt Avengers: Infinity War saa jatko-osan ensi keväänä. Nyt Marvel Studios on vihdoinkin, viikkoja ja kuukausia jatkuneen odotuksen jälkeen,  julkaissut supersankarielokuvan ensimmäisen trailerin.

Joe ja Anthony Russon ohjaaman seuraavan Avengers-elokuvan pääosissa nähdään Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman ja monta muuta jo tutuksi tullutta näyttelijää.

Tähän asti Marvel Studiosin kevätelokuvat on julkaistu Euroopassa huhtikuussa, ja vasta toukokuussa Yhdysvalloissa. Uuden Avengersin kohdalla julkaisu on kuitenkin aikaistettu myös USA:ssa huhtikuulle, arvatenkin juonispoilereiden takia.

Ensimmäinen Avengers-elokuva julkaistiin vuonna 2012. Sen jatko-osa, Avengers: Age of Ultron, seurasi perässä vuonna 2015 ja Avengers: Infinity War tänä vuonna. Elokuvista kaikki ovat rikkoneet miljardin dollarin lipunmyynnin.

Ennen neljättä Avengersia Marvel Studios julkaisee Captain Marvelin sooloelokuvan 8.3.2019. Heinäkuussa 2019 on sitten luvassa vielä Spider-Man: Far From Home.

Muropaketin uusimmat