Marvel Studios kiinnitti tärkeään supersankariroolin näyttelijän, joka ei ole aikaisemmin tehnyt yhtäkään tv-sarjaa tai elokuvaa

01.10.2020 10:12 | Muropaketin toimitus

2000-luvun keskeisimpien uusien Marvel-hahmojen joukkoon nopeasti noussut Ms. Marvel alias Kamala Khan saa oman sarjan Disney Plus -palveluun.

Uudesta Marvel’s The Avengers -pelistäkin tuttu Ms. Marvel on amerikanpakistanilainen teinisankari, jonka Sana Amanat, Stephen Wacker, G. Willow Wilson, Adrian Alphona ja Jamie McKelvie loivat vuonna 2013. Ensiesiintyminen tapahtui Captain Marvel -lehden numerossa 14, ja seuraavana vuonna Ms. Marvel sai oman lehtensä.

LUE MYÖS: Arvostelu | Marvel’s Avengersista ei ole uudeksi Destinyksi, mutta Hulkilla on hauska riehua ja pelillä on hyvätkin hetkensä

Kehonosiaan kasvattamaan ja venyttämään kykenevää Kamala Khania esittää tulevassa Ms. Marvel -sarjassa Iman Vellani, uutisoi Deadline Twitterissä.

Näyttelijäkiinnitys tuli monelle yllätyksenä siitä syystä, ettei tällä hetkellä tiettävästi 18-vuotias Vellani ole ennen Ms. Marvelia näytellyt yhdessäkään IMDb-listaukseen yltäneessä produktiossa.

Marvel Studios ei ole vielä virallisesti vahvistanut roolitusta, mutta Deadline ei tunnetusti turhia juoruja juuri julkaise, joten asiaa voinee pitää aika varmana.

Ms. Marvelin piti alkujaan käynnistyä Disney Plussassa vuonna 2021, mutta koska koronaviruspandemia on pakottanut rukkaamaan mm. Lokin ja muiden uutuussarjojen alkuperäisiä aikatauluja, viivästynee Ms. Marvelin debyytti vuoden 2022 puolelle.

MAINOS | Disney+ nyt Suomessa! Tilaa hintaan 6,99 € / kuukausi tai 69,99 € / vuosi