Marvel Studios on halunnut Keanu Reevesin supersankarin näyttelijäksi jo pitkään – Nyt sopiva rooli on saattanut vihdoinkin löytyä

27.09.2020 10:21 | Muropaketin toimitus

Marvel Studios on jo pitkään halunnut yhteistyöhön Keanu Reevesin kanssa. Nyt homma saattaa vihdoinkin toteutua, väittää tuore huhu.

”Olemme puhuneet hänen kanssaan melkein jokaisesta tekemästämme elokuvasta”, Marvel Studiosin pomo Kevin Feige totesi Keanu Reevesistä kesällä 2019. ”Olemme puhuneet hänelle siitä milloin ja miten hän voisi liittyä MCU:en. Haluamme kovasti löytää sopivan tavan toteuttaa se”.

Nyt The Illuminerdi -sivusto huhuilee Keanu Reevesin esittävän pääosaa Moon Knightin eli Kuuritarin tulevassa Disney Plus -sarjassa, joka on suorassa yhteydessä Marvel Studiosin elokuvamaailmaan. Saman lähteen mukaan Moon Knightin tuotanto käynnistyy niinkin pian kuin marraskuussa. Jos tämä pitää paikkansa, sarjan pääosan esittäjä vahvistetaan pian – oli kyseessä sitten Reeves tai joku muu.

Moon Knight on Suomessa kehnommin tunnettu Marvel-hahmo, vaikka sankari luotiinkin jo vuonna 1975. Moon Knight alias Marc Spector on tähdittänyt viime vuosina kiinnostavia sarjakuvatarinoita, joita ovat olleet kynäilemässä mm. Jeff Lemire ja Warren Ellis. Suosittelemme tutustumaan.

MAINOS | Disney+ nyt Suomessa! Tilaa hintaan 6,99 € / kuukausi tai 69,99 € / vuosi