Uusimmat

Marvel Studios palaa San Diegon Comic-Coniin, ja nyt kaikki odottavat isoja paljastuksia heinäkuussa

Kuva: © San Diego Comic-Con

27.06.2024 10:22 Muropaketin toimitus

Marvel Studios palaa San Diegoon.

Vielä joitakin vuosia sitten San Diegon Comic-Conia odotettiin Marvel-fanien keskuudessa joka vuosi vesi kielellä. Aina heinäkuun lopulla oli luvassa uusia paljastuksia studion tulevista julkaisuista. Paikalle saapuneet pääsivät hurraamaan suosikkiohjaajilleen ja -näyttelijöilleen.

Sitten nörttimessut otti kovasti osumaa ensin koronapandemiasta ja sitten viime vuoden näyttelijöiden lakosta.

Mutta nyt pöytä on katettu taas kunnon kekkereitä varten.

Marvel Studiosilla on kova tarve voittaa fanit taas puolelleen Ant-Man and the Wasp: Quantumanian, Secret Invasionin ja The Marvelsin kaltaisten hutien takia, ja ehkä osittain siksi supersankari saapuvat heinäkuussa taas Comic-Conin kuuluisaan H-halliin, uutisoi Deadline.

Vielä ei ole tiedossa, mitä muuta Marvel Studios aikoo San Diegossa hehkuttaa kuin heinäkuussa ensi-iltansa saavaa Deadpool & Wolverinea, mutta outoa on, mikäli Thunderbolts* (kyllä, asteriski kuuluu elokuvan nimeen nykyään) ja The Fantastic Four sivuutetaan tapahtumassa täysin.

Ja ehkä ensi vuoden Daredevil: Born Again -sarjaakin voisi vähän vilauttaa…?

Kenties Kevin Feige ja kumppanit kertovat myös suunnitelmista tulevien Avengers-elokuvien suhteen. Tällä hetkellä tiedossa ei ole edes mikä Avengers 5:n nimi tulee olemaan ja mitä sen alkuperäiselle pahikselle tapahtuu Jonathan Majorsin saatua potkut Kangin roolista.

San Diegon Comic-Con järjestetään 25.-28. heinäkuuta.