Marvel Studios -pomolla on ikäviä uutisia X-Men-faneille: ”Siihen menee todella pitkä aika”

09.04.2019 08:05 | Muropaketin toimitus

The Hollywood Reporter arvioi hiljattain, että menee ainakin pari vuotta ennen kuin X-Men-hahmot saapuvat osaksi Marvel Cinematic Universea. Marvel Studios -pomo Kevin Feigen tuoreiden kommenttien perusteella THR:n näkemys oli liiankin optimistinen.

Kevin Feigen mukaan voi mennä jopa viisi vuotta siihen, että Kyklooppi ja kumppanit saapuvat seikkailemaan Kostajien ja muiden supersankarien rinnalle.

”Siihen menee aikaa”, Feige ilmoitti io9:lle. ”Olemme vasta ihan alussa ja työstämämme viisivuotissuunnitelma on tehty ennen kuin se [Disneyn ja Foxin kauppa, joka palautti X-Men-filmatisointien oikeuden Marvelille] oli pöydällä. Tällä hetkellä emme niinkään suunnittele missä ja milloin X-Men-hahmot ilmestyvät, vaan nautimme ajatuksesta, että nyt ne ovat palanneet kotiin. Menee kuitenkin vielä pitkä aika [ennen kuin X-Men-hahmot tulevat MCU-elokuviin].”

Vaikuttaa siis vahvasti siltä, että tänä vuonna ilmestyvät X-Men: Dark Phoenix ja The New Mutants tulevat olemaan viimeiset X-Men-elokuvat pitkään aikaan. Toisaalta Marvel Studios passitti Spider-Manin valkokankaalle yllättävän nopeasti päästyään yhteistyöhön Sony Picturesin kanssa. X-Menin paluuta ei siis välttämättä tarvitse odottaa vuoteen 2024 asti, kuten Feige epäsuorasti vihjasi.

Muropaketin uusimmat