Uusimmat

Marvel Studios ryhdistäytyi vihdoinkin: Scarlett Johanssonille Black Widow -elokuvasta jättipalkkio

12.10.2018 07:43 Muropaketin toimitus

Scarlett Johansson on maailman suosituimpia naisnäyttelijöitä. Hänen esittämällään Black Widow’lla on jo pitkään ollut merkittävä rooli Marvel Studiosin elokuvissa. Silti Johanssonille on maksettu suhteessa pienempiä palkkioita kuin hänen miespuolisille kollegoilleen.

The Hollywood Reporter uutisoi, että Scarlett Johansson saa tulevasta Black Widow -elokuvasta palkkioksi 15 miljoonaa dollaria. Summa on sama kuin minkä Chris Evans (Kapteeni Amerikka) ja Chris Hemsworth (Thor) saivat Avengers: Infinity Warista sekä tahoillaan Captain America: Civil Warista ja Thor: Ragnarokista.

Marvel Studiosin perinteenä on ollut, että mitä pidempään näyttelijä roolissaan pysyy (eli mitä suositumpi hahmo on), sitä parempiin lukuihin palkkio kipuaa. Robert Downey Jr.:lle maksettiin ensimmäisestä Iron Man -elokuvasta vuonna 2008 vain 500 000 dollaria. Nykyään Downeyn palkkiot lasketaan kymmenissä miljoonissa dollareissa.

Johanssonin palkkiot eivät kuitenkaan ole pysyneet miespuolisten kanssanäyttelijöiden kehityksessä mukana. Tähän asti.

Scarlett Johansson on tähän mennessä näytellyt Black Widow’ta kuudessa elokuvassa:

  • Iron Man 2
  • Avengers
  • Captain America: The Winter Soldier
  • Avengers: Age of Ultron
  • Captain America: Civil War
  • Avengers: Infinity War

Seuraavan kerran Johansson nähdään roolissaan ensi keväänä Avengers 4:ssa. Black Widow -elokuvalla ei vielä ole julkaisupäivää.