Marvel Studios tuo Illuminatin elokuviin? Uusi Doctor Strange 2 -huhu on sen verran hurja, että sitä on vaikea uskoa todeksi

16.02.2021 09:24 | Muropaketin toimitus

Illuminati on Marvelin sarjakuvissa 2000-luvun alkupuolella esitelty ”superjärjestö”, johon kuuluu supersankariryhmien kovimmat tykit. Tuore huhu väittää, että poppoon valkokangasversio nähtäisiin jo ensi vuonna.

Kuten sanonta kuuluu: ”ottakaa tämä suolan kera”.

Giant Freaking Robot -sivusto väittää, että Illuminati on mukana Doctor Stangen (2016) jatko-osassa, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, joka ilmestyy maaliskuussa 2022. Toisin sanoen Sam Raimin ohjaamassa elokuvassa esiteltäisiin katsojille uusi Reed Richards ja professori Xavier sekä ensimmäistä kertaa prinssi Namor, Marvelin vastine Aquamanille.

Vaikka Namoriin viitattiin Avengers: Endgamessa dialogitasolla rivien välissä, ja uusi Fantastic Four -elokuva on jo vahvistettu, tuntuu GFR:n väite aikamoiselta. Sivusto tuntuu kuitenkin luottavan lähteeseensä hyvin vahvasti.

Mikäli Illuminati todellakin on mukana Multiverse of Madnessissa, tuntuisi todennäköisimmältä, että kyse on jonkinlaisesta cameosta tai välähdyksestä tulevaisuuden tapahtumista. Marvel Studios kun ei ole vielä edes esitellyt uusia Ihmenelosia tai Ryhmä-X:ää faneilleen.

Muropaketin uusimmat