Uusimmat

Marvel Studios vahvisti: Nämä kolme uutta supersankaria nähdään tulevissa elokuvissa, mutta odotuksesta tulee pitkä

12.11.2019 12:31 Muropaketin toimitus

Avengers: Endgame oli Marvel Studiosille suursiivous, jonka jälkeen lavalle pääsee astelemaan uusia sankareita.

Jo aikaisemmin tänä vuonna vahvistettiin, että Marvel-sarjakuvien faneille hyvin tutut She-Hulk, Moon Knight ja Ms. Marvel ovat saamassa omat Disney Plus -sarjansa.

Nyt Marvel Studiosin pomo Kevin Feige on luvannut The Hollywood Reporterin mukaan, että kaikki kolme sankaria saapuvat myös studion elokuviin.

Sekä She-Hulk, Moon Knight että Ms. Marvel esitellään ensin katsojille omilla sarjoillaan, ja sitten on luvassa elokuvassa tai elokuvissa esiintyminen. Toistaiseksi ei ole tiedossa, saavatko kaikki sankarit omat elokuvansa vai onko luvassa esimerkiksi New Avengers tai jonkinlainen muu yhteisseikkailu.

Disney Plus lanseerataan Suomessa vuoden 2020 aikana. Suoratoistopalvelun ensimmäinen Marvel-aiheinen sarja on The Falcon and the Winter Soldier, joka julkaistaan ensi vuoden lopulla. Sitä seuraavat mm. Lokin oma sarja sekä Visionin ja Purppuranoidan yhteissarja.

She-Hulkin ja kumppanien vuoro on vasta muutaman vuoden päästä, joten liikaa ei hahmojen fanien kannata Kevin Feigen lupauksesta innostua.