Marvel Studios vahvisti: Netflix-sarjasta tuttu Charlie Cox jatkaa Daredevilin roolissa

06.12.2021 08:14 | Muropaketin toimitus

Marvelin ja Netflixin yhteistyö oli mielenkiintoinen viritelmä, mutta tarjosi vähintään yhtä monta hutia kuin osumaakin. Yksi parhaista asioista Netflixin Marvel-sarjoissa oli Daredevil ja sokean supersankarin roolitus.

Kun Daredevil-sarja kuopattiin muiden Netflixin Marvel-sarjojen tavoin muutama vuosi sitten, moni harmitteli onnistuneen Daredevilin menettämistä. Viime kuukausina on kuitenkin huhuttu Charlie Coxin palaavan vielä Daredeviliksi – ja nyt Marvel Studiosin pomo Kevin Feige on vahvistanut asian:

”Jos näette Daredevilin tulevissa julkaisuissa, niin Charlie Cox esittää hahmoa kyllä. Nähtäväksi jää, missä, miten ja milloin se tapahtuu”, Feige totesi Cinema Blendille.

Huhujen mukaan Daredevil saattaa olla mukana jo Spider-Man: No Way Homessa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla (15.12.2021). Toisena vaihtoehtona on pidetty ensi vuoden She-Hulk-sarjaa. Tai sitten Daredevil palaa kuvioihin ihan muissa merkeissä.

Kuten Feige sanoi, nähtäväksi jää.

Muropaketti haastatteli Charlie Coxia Daredevilin ensimmäisen kauden aikoihin vuonna 2015:

Haastattelu: Daredevil-tähti Charlie Coxista tuli supersankarifani Netflix-sarjan myötä

Vuosina 2015-2018 tehty Daredevil-sarja löytyy edelleen Netflixistä. Ben Affleckin tähdittämän elokuvaversion vuodelta 2003 voi katsoa Netflixistä ja Amazon Prime Videosta.

Muropaketin uusimmat