Marvel Studiosin haukutuin elokuva tulee Disney+:aan huomenna – lähes uunituoreena ja ilman lisämaksua

11.01.2022 09:14 | Muropaketin toimitus

Pahan pettymyksen tuottanut Eternals on tällä hetkellä Rotten Tomatoesissa surkeimman arvosanan saanut Marvel Studios -elokuva.

Marraskuussa teatteriensi-iltansa saanut Eternals ei ole saanut samanlaista suitsutusta osakseen kuin useimmat Marvel Cinematic Universeen sijoittuneet elokuvat. Rotten Tomatoesissa Eternalsia on kehunut tuoreeksi vain 47 prosenttia kriitikoista, ja 78 prosenttia muista katsojista.

Luvut eivät ole yleisesti ottaen aivan onnettomia, mutta selvästi kehnompia kuin mitä odotettiin. Toimihan Eternalsin ohjaajana Nomadlandista Oscarin napannut huippuosaaja Chloé Zhao.

Mutta oliko Eternals oikeasti niin kehno kuin on väitetty?

Asian voi tarkistaa huomenna itse, kun elokuva lisätään Disney+:n valikoimaan ilman lisämaksua. Eternals tulee samaan aikaan saataville myös digivuokraversiona, jos ei tee mieli pulittaa euroja juuri Mikki Hiiren suuntaan. Blu-ray ja muut kiekkojulkaisut seuraavat perässä 31. tammikuuta.

LUE LISÄÄ: Arvostelu | Eternals on valtava pettymys – Marvelin ylipitkä elokuva tulvii hirveitä tehosteita ja tahatonta komiikkaa