Uusimmat

Marvel Studiosin seuraava Kapteeni Amerikka voi olla ”tummaihoinen tai nainen”, ilmoitti Frank Grillo

24.10.2018 12:38 Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin elokuvissa Crossbonesia eli Kalloa esittänyt Frank Grillo on paljastanut Larry Kingin haastattelussa mielenkiintoisia asioita Kapteeni Amerikan tulevaisuudesta.

Chris Evans aikoo ennakkotietojen mukaan lopettaa Marvelin elokuvissa näyttelemisen Avengers: Infinity Warin jatko-osan myötä.

Sarjakuvissa Kapteeni Amerikan kilpeä on kantanut Steve Rogersin puolesta niin Haukka kuin Buckykin. Molemmat hahmot ovat tulleet tutuiksi myös Marvel Studiosin elokuvista, joten ei tunnu ihan mahdottomalta, että vastaava soihdun ojentaminen tapahtuisi myös valkokankaalla.

Frank Grillon tuoreen haastattelun mukaan on mahdollista, että seuraava Kapteeni Amerikka on joko tummaihoinen tai naispuolinen.

Tämä tuntuu viittaukselta Anthony Mackien esittämän Haukan suuntaan – vaikeampi on keksiä kuka Marvelin nykyisistä naispuolisista sankareista voisi tarttua kilpeen.

Kapteeni Amerikan ja Chris Evansin rooli Marvel Studiosin elokuvissa vahvistetaan viimeistään keväällä 2019, kun Avengers: Infinity Warin jatko-osa saa ensi-iltansa.