Uusimmat

Marvel Studiosin seuraavassa elokuvassa on vain yksi lisäkohtaus lopputekstien lomassa

01.11.2022 18:00 Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin seuraava elokuva, Black Panther: Wakanda Forever saa Suomessa ensi-iltansa ensi viikolla, 9. marraskuuta.

Marvel-fanit ovat tottuneet siihen, ettei elokuvan päättymisen jälkeen saa olla kiire mihinkään, sillä lopputekstien jälkeen tulee aina jokin pieni lisäkohtaus. Ensi viikolla julkaistava Black Panther: Wakanda Forever on kuitenkin poikkeus sääntöön: siinä ei ole lopputekstien jälkeistä lisäkohtausta, vain yksi lopputekstien lomassa.

Asian vahvisti elokuvan tuottajana toimiva Nate Moore, uutisoi Comicbook Movie.

“Tässä elokuvassa on ymmärrettävästi erilainen painolasti, sen sävy on erilainen ja elokuvan loppu tuntui tietyllä tapaa runolliselta. Jos sen jälkeen heittäisimme vielä yhden lisäkohtauksen lopputekstien jälkeen, se tuntuisi tyylillisesti vilpilliseltä suhteutettuna siihen mitä olemme tekemässä. Vähän niin kuin Avengers Endgamessa ei ollut tällaista tagia, meistä tuntui, ettei tämäkään elokuva tarvitse sellaista”, tuottaja kommentoi.

Ryan Cooglerin ohjaaman Black Panther 2:n pääosissa nähdään muun muassa Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke, Danai Gurira, Florence Kasumba, Lupita Nyong’o, Martin Freeman, Tenoch Huerta Mejía, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena ja Alex Livanalli.