Marvel Studiosin suunnitelma paljastui: Avengers: Endgame melkein loppui tähän hämmentävään Iron Man -kohtaukseen

21.11.2019 12:27 | Muropaketin toimitus

Varoitus! Luvassa juonipaljastuksia Avengers: Endgamesta.

Jos alkuperäiset suunnitelmat olisivat toteutuneet, olisi Avengers: Endgame päättynyt dramaattisesti eri tavalla kuin mitä valkokankaalla nähtiin.

Elokuvan lopussahan Tony Stark (Robert Downey Jr.) uhrasi itsensä, jotta Thanos (Josh Brolin) saatiin pysäytettyä ja maailmankaikkeus pelastettua. Lopulta Tony kuoli vaimonsa Pepperin (Gwyneth Paltrow) käsivarsille, eikä saanut koskaan nähdä kuinka tyttärensä Morgan (Lexi Rabe) kasvoi isoksi.

Sydäntäsärkevää.

Samoilla linjoilla ovat olleet myös Avengers: Endgamen tekijät, sillä alun perin elokuvaan suunniteltiin toiveikkaampaa, joskin myös hämmentävämpää loppukohtausta. Disney Plus -palvelussa julkaistu poistettu kohtaus esittelee ”lisänumeron”, jossa Tony Stark olisi kohdannut aikuiseksi kasvaneen tyttärensä ja käynyt tämän kanssa vielä viimeisen keskustelun.

Tätä kohtausta ei kuitenkaan valkokankaalla nähty.

Mahdollisesti sitä olisi pidetty liian sekavana tai dramaattisesti ontuvana, mene ja tiedä. Alla Screen Crushin julkaisema video, joka esittelee kohtausta tarkemmin ja pyrkii selittämään, miksi sen hyllyttäminen oli hyvä idea.