Marvelin kolmannessa Avengers-leffassa nähdään yllättävä ystävystyminen sankareiden kesken

02.11.2017 12:28 | Muropaketin toimitus

Marvelin ensi keväänä ilmestyvässä Avengers-elokuvassa nähdään enemmän supersankareita kuin yhdessäkään studion aikaisemmassa tuotoksessa. Mukana on esimerkiksi Avengers ja Guardians of the Galaxy, jotka ovat tähän mennessä seikkailleet omissa elokuvissaan.

Olennainen osa Avengers: Infinity Warin sisältöä tulee olemaan se, miten erilaiset persoonat tulevat toimeen keskenään. Arvatenkin luvassa on egojen yhteentörmäyksiä ja ainakin yksi pakollinen ”sankari vetää toista lättyyn” -matsi.

Vaan myös ystävyyssuhteita tullaan solmimaan.

Mark Ruffalo on paljastanut USA Todayn haastattelussa, että hänen esittämänsä Hulk ja Rocket Raccoon (Bradley Cooper) ystävystyvät Infinity Warissa.

”Se on todella hassu ystävyyssuhde. Ensinnäkin Hulk on supersankareista isoin ja Rocket kaikista pienin. Jopa heidän laittaminen samaan kuvaan on itsessään hauskaa”, Ruffalo kertoi.

Rocket nähtiin valkokankaalla viime keväänä Guardians of the Galaxy Vol 2:n merkeissä. Hulk puolestaan palaa kuvioihin huomenna Thor: Ragnarokissa. Vaikka elokuva on pistetty ukkosenjumalan nimiin, on vihreällä lihaskimpulla merkittävä rooli Ragnarokin tarinassa.

Avengers: Infinity War saa ensi-iltansa Suomessa 25.4.2018.

Thor: Ragnarokin arvostelun löydät täältä:

Thor: Ragnarök on hauskaa supersankarimäiskettä ja trilogian paras elokuva