Uusimmat

Marvelin upeimpiin hahmoihin lukeutuva Silver Surfer saa vihdoinkin oman elokuvansa

27.02.2018 19:14 Muropaketin toimitus

20th Century Foxin elokuvaosasto siirtynee ennen pitkää Disneyn omistukseen, mutta studio puuhaa silti täyttä häkää uusia elokuvia myllerryksistä välittämättä.

The Hollywood Reporterin mukaan Fox-studio jatkaa X-Men-elokuvien parissa, mutta aikoo niiden lisäksi tehdä oman elokuvan myös Silver Surferista eli Hopeasurffarista. Hahmo tunnettu myös lennokkaalla nimellä ”Hopeanhohtoinen lainelautailija” iäkkäämpien Marvel-fanien keskuudessa.

Silver Surferin tekijöistä tai tarinasta ei vielä tiedetä juuri mitään, mutta yksi asia on jo selvillä: elokuvan käsikirjoittaa yksi kaikkien aikojen kehutuimmista sarjakuvatarinoitsijoista, itse Brian K. Vaughan (mm. Saga ja Y: The Last Man).

Aikaisemmin Hopeasurffari on nähty valkokankaalla kerran, vuoden 2007 Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer -elokuvassa. Tuolloin hahmolle lainasi äänensä Laurence Fishburne. Uusi sovitus ei kuitenkaan ole missään kytköksissä tuohon Ihmenelos-elokuvaan, eikä myöskään tiettävästi tuoreempaan Fantastic Fouriin.

X-Menien ja Silver Surferin lisäksi Fox aikoo myös tehdä elokuvan Doctor Doomista. Uudesta Fantastic Four -elokuvasta ei kuitenkaan ole uutisoitu. Kenties Fox tekee Silver Surferilla ja Doomilla pohjatyötä, ja antaa Marvel Studiosin huolehtia Ihmenelosten uudesta variaatiosta?

Marvel-kustantamon monin tavoin vaikuttavimpiin hahmoihin lukeutuvan Hopeasurffarin loivat Stan Lee ja Jack Kirby kultaisella 60-luvulla.